Bugun...



Hüseyin Orhantekin: Hizmet Yapacağımıza İnanarak Çıktık

Cumhur İttifakı Ak Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin: “Biz bu yola çıkarken ikna edilerek değil, hizmet yapacağımıza inanarak çıktık” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 24-03-2024 15:18

Hüseyin Orhantekin: Hizmet Yapacağımıza İnanarak Çıktık

Cumhur İttifakı Ak Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin: “Biz bu yola çıkarken ikna edilerek değil, hizmet yapacağımıza inanarak çıktık” dedi.
 
Cumhur İttifakı Ak Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin, yüreklerinde Kumluca’ya yapacakları hizmet sevdasıyla bu yola çıktıklarını, belediyeciliğin bir gönül ve hizmet sevdası işi olduğunu söyledi.
 
Kavak ve Hızırkahya Mahallelerinde ortak gerçekleştirilen, meclis üyeleri ve proje tanıtım toplantısına, Cumhur İttifakı Ak Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin, Ak Parti İlçe Başkanı Erol Uysal,  MHP İlçe Başkanı Ömer Tekin, Kadın Kolları Başkanı Medine Çetin, Gençlik Kolları başkanı Musab Hacıalioğulları, Ülkü Ocakları başkanı Samet Atalay ve belediye meclis üyeleri katıldı.
 
Toplantıda konuşan Cumhur İttifakı Ak Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin, birlik ve beraberliğin göstergesi olarak bu akşam komşu iki mahalleyi bir araya getirerek, birlikte toplantı düzenlediklerini söyledi.
 
Her mahallenin kendine özel sorunları ve sıkıntıları olduğunu, bu sorun ve sıkıntıları da, mahallelerin özelinde çözmek için projeler hazırladıklarını ifade eden Orhantekin, “Ama hepimizin malumu Kumluca’mızın genel sorunu, yollarımızın bozukluğu. Cumhuriyetimizin 100. yılında ben bir belediye başkan adayı olarak yol sözü, asfalt sözü veriyor olmaktan üzüntü duyuyorum. Bu hizmetler zaten belediyelerin asli görevi ve yapılıyor olması gerekiyor. Ancak beş yıldır halkımızın en büyük çektiği sıkıntı, yolların bozukluğundandır. Bunun dışında eksik kalan hizmetlerimiz kanalların temizlenmemesi, sosyal donatı alanlarının bakımsızlığı, Kumluca’mızı modern yaşanılabilir şehir haline getirecek çağın gerekliliklerine uygun alt yapı ve üst yapı eksiklikleri gibi hizmetler. Biz sizler için bir proje kitapçığı hazırladık. Öyle laf olsun diye değil, hepsi uygulanılabilir projeler, şehrimizin çehresini değiştirecek vizyon projeler. Bunların hepsini beş yıllık görev süremizde yapacağız İnşallah” dedi.
 
Belediyeciğin bir hizmet sevdası işi olduğunu ve hiç bir zaman belediye başkanının değiştirilemez olmadığını hatırlatan Orhantekin, “Belediye Başkanlığı bir hizmet sevdası işidir. Öyle ben seçildim, kimse beni değiştiremez olmaz. Demokrasi gereği halk istemezse, halka hizmet etmezseniz bu necip millet gereğini yapar. Ancak biz bu yola çıkarken, ikna edilerek değil, hizmet yapacağımıza inanarak çıktık. Yolumuz hak dedik, gücümüz halk dedik. Bunu da en iyi bilen, siz değerli halkımızdır” diye konuştu.
 
Toplantılarda söz alan Ak Parti İlçe Başkanı Erol Uysal ve MHP İlçe Başkanı Ömer Tekin de, birer konuşma yaparak, 31 Mart’ta Cumhur İttifakı Ak Parti'li Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin’e destek istediler.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA 
 
 






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI