Bugun...



Başkan Köleoğlu CHP Antalya aday tanıtım toplantısına katıldı

Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Antalya’da Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ve Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nail Kamacı’nın önderliğinde gerçekleşen Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Buluşması Aday Tanıtım Toplantısına katıldı.

facebook-paylas
Tarih: 24-02-2024 18:07

Başkan Köleoğlu CHP Antalya aday tanıtım toplantısına katıldı

Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Antalya’da Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ve Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nail Kamacı’nın önderliğinde gerçekleşen Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Buluşması Aday Tanıtım Toplantısına katıldı.
Antalya’mız İçin Çok Çalışarak Büyük Başarılar Gerçekleştireceğiz
Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ‘’Antalya’mız için çok çalışacağız. Antalya’da büyük bir başarı kazanacağız.’’ diyerek Antalya’nın geleceği için yapılacak başarılı projelerden bahsetti. Toplantıda Başkan Köleoğlu’nun Kalkınan Kumluca için gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar da yayınlandı.
İnsanlarımız Geleceğe Umutla Bakacak, Türkiye İttifakı Kazanacak
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, ‘’Bugün Antalya’da geçtiğimiz 5 yılın hesabının verildiği gelecek 5 yılımıza dair projelerimizin ortaya koyulduğu hem Antalya Büyükşehrimiz adına hem de birbirinden güzel 20 ilçemiz adına görev talep ettiğimiz önemli bir gündeyiz. İnsanlarımız geleceğe umutla bakmak istiyor. Bu seçimi de Türkiye İttifakı olarak hep birlikte kazanacağız.’’ dedi.
Başkan Köleoğlu Seçim Koordinasyon Merkezinde Coşkuyla Karşılandı
Başkan Köleoğlu, belediye meclis üyeleriyle geldiği, yoğun bir coşku ve sevinçle karşılandığı Cumhuriyet Meydanında bulunan Mustafa Köleoğlu Belediye Başkanlığı adaylığı için açılan Seçim Koordinasyon Merkezinde, aile olmanın bilinciyle çok değer verdiği Kumlucalı vatandaşlarla bir araya gelerek sıcak çaylar eşliğinde sıcak bir sohbet ortamında konuşma gerçekleştirdi.  
Başkan Köleoğlu: Gece Gündüz Çalışarak Kumluca’yı Kalkındıracağımız Projelerimizle İleri Daima İleri
 ‘’Kıymetli Kumlucalı Büyük Ailem Seçim Koordinasyon Merkezimize hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Bugün bütün misafirlerimizle beraber coşkulu bir şekilde aday tanıtım toplantısına katıldık. Kıymetli misafirlerimiz bugün Seçim Koordinasyon Merkezinde birlik beraberlik içinde çay içmek için toplandık. Buradan hayırlı bir yolculuk için Kumluca’mızı kalkındırmak için daha önce nasıl başardıysak 2019’da zorlukları aşıp nasıl zafer kazandıysak Büyük Aile olduysak seçim ofisimizde çocuklarımızdan, kadınlarımızdan büyük abilerimize kadar kol kola girerek Kumluca’mızda büyük bir başarıya nasıl ulaştıysak o yolculuğa yine başladık. Yine devam ediyoruz. Bize görev verildiği zaman Biz Kumluca’mızı kalkındıracağız dedik ve gece gündüz meclis üyelerimizle beraber çalışarak vatandaşlarımızın birçok isteklerini yerine getirerek büyük bir coşkuyla Kumluca’mızda büyük projeler yaptık. Bu hafta açıkladığımız 50 icraatımız, henüz bitmeyen ve önümüzdeki günlerde bitecek olan projelerimiz var. Kumluca’mızın kalkınmasına çok emek harcadık. Biz bu hayırlı yolculuğa büyük bir birlik içerisinde Kumluca ittifakını kurarak sağımızdan solumuzdan, çocuğumuzdan, yaşlımızdan Kumluca’mızda birbirimize sahip çıktık. Kumluca’mıza sahip çıkacağız. 31 Mart’ta yine zaferi her beraber kazanacağız. İleri Daima İleri.’’ dedi.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI