Bugun...



Serik Bilim Festivalinde Kurulan Stantta Birimlerin Faaliyetleri ile İlgili Tanıtım Yapıldı

Cumhuriyetimizin Kuruluşu'nun 100. Yılı’na Özel Serik Millet Bahçesi'nde düzenlenen “Geleneksel 2. Serik Bilim Festivali” kapsamında Emniyet Müdürlüğü'nce açılan stantta birimlerin faaliyetleri ile ilgili tanıtım yapıldı.

facebook-paylas
Tarih: 18-10-2023 17:12

Serik Bilim Festivalinde Kurulan Stantta Birimlerin Faaliyetleri ile İlgili Tanıtım Yapıldı

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Emniyet Müdürlüğümüz birimlerince, halkımızın güvenlik hizmetlerinden en ileri düzeyde yararlanması, işlenmiş suçların takibinin yapılarak süratle müdahale edilmesi, suç ve suç unsurlarının tespit edilmesi, şüphelilerin en kısa sürede yakalanması yönünde teknik ve teknolojik imkânlardan büyük oranda yararlanılmaktadır.

Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100. Yılı’na Özel Serik Millet Bahçesinde düzenlenen “Geleneksel 2. Serik Bilim Festivali” kapsamında Müdürlüğümüzce açılan stantta aktif olarak kullanılan araç gereçler tanıtılmış, bilimsel yöntemler ile çalışan Olay Yeri İnceleme ve Bomba İmha ve İnceleme birimlerimizin iş ve işleyişi hakkında bilgi verilmiş, uyuşturucu ile mücadele kapsamında Narkotik Detektör Köpeğimizin gizlenmiş uyuşturucu maddeleri arama ve bulma gösterileri ile Narkonokta faaliyetleri gerçekleştirilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİS/EMNİYET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI