Bugun...



Rüştü Peker: 'Bizim rakibimiz kendimiziz'

AK Parti Kepez Belediye Başkan a. Adayı Rüştü Peker, "Bizler çalışmalarımıza hiç ara vermeden devam ediyoruz. AK Parti'nin rakibi sadece kendisidir" dedi.

facebook-paylas
Tarih: 12-01-2024 16:41

Rüştü Peker: 'Bizim rakibimiz kendimiziz'

AK Parti Kepez Belediye Başkan a. Adayı Rüştü Peker, "Bizler çalışmalarımıza hiç ara vermeden devam ediyoruz. AK Parti'nin rakibi sadece kendisidir" dedi.
Halkın teveccühünün her geçen gün arttığı Rüştü Peker, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. AK Parti'de her bir bireyin partisini sahiplendiğini ve belediye başkan adayı gibi çalıştığını dile getiren Peker, "Bizler Türkiye'nin en büyük STK'sı konumundaki AK Parti ailesinin birer üyesiyiz.Bize düşen çalışmak, çalışmak ve daha fazla çalışmaktır. AK Parti olarak kimin ne dediğine kimin ne yaptığına değil kendi işimez bakıyoruz çünkü AK Parti'nin tek rakibi yine AK Parti'dir" açıklamasında bulundu.
Belediyecilik denilince akla AK Parti'nin geldiğini söyleyen Rüştü Peker, "Bugün AK Parti'den olmayan belediyelerin halini İstanbul, Ankara, İzmir'de olduğu gibi Antalya'da da görüyoruz. Belediyecilik işi başkasının değil AK Parti'nin işidir. Bunun en güzel örneğini Kepez'de görüyoruz. Kepez'de yapılan hizmetleri hep birlikte görüyoruz. İnşallan 31 Mart seçimlerinin ardından Kepez yine AK Parti belediyeciliği ile devam edecek. Buna inancımız tamdır" ifadelerini kullandı.
AK Parti'nin isimlere ve başkasının yaptıklarına takılmadığını kaydeden Rüştü Peker, "Bizler gecemizi gündüzümüze kattık ve Kepezimizi karış karış geziyoruz. Kepez bizim evimiz. Her mahalleye gittiğimizde, her sokağa girdiğimizde, her eve girdiğimizde ya da her dükkana girdiğimizde sağolsun Kepezli hemşerilerimiz bizleri evimizde gibi hissettiriyor. Gördüğümüz bu manzara karşısında umutlu olmamak elde değil. İnanıyoruz ki 31 Mart seçimlerinde AK Parti olarak oy oranlarımızı hem Kepez'de hem Büyükşehir'de hem de diğer ilçelerimizde arttırarak AK Parti belediyecilik anlayışı ile hizmetlerimize devam edeceğiz" şeklinde konuştu.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KEPEZ Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI