Bugun...



Peker: 'Sandıkları patlatmaya kararlıyız'

AK Parti Kepez Belediye Başkan aday Adayı Rüştü Peker düzenlediği basın toplantısında "31 Mart yerel seçimlerinde inanıyoruz ki aday olmamız durumunda Kepez’de oy oranlarını patlatacağız ve seçimleri kazanacağız" dedi.

facebook-paylas
Tarih: 30-11-2023 17:36

Peker: 'Sandıkları patlatmaya kararlıyız'

AK Parti Kepez Belediye Başkan aday Adayı Rüştü Peker düzenlediği basın toplantısında "31 Mart yerel seçimlerinde inanıyoruz ki aday olmamız durumunda Kepez’de oy oranlarını patlatacağız ve seçimleri kazanacağız" dedi.
HİZMETKAR OLMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK
Basın toplantısında STK başkanları da Rüştü Peker'e destek amacıyla yerlerini alırken Peker, "Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerin ardından önümüzde 31 Mart 2024 yerel seçimleri var. Bizler de bugüne kadarki tecrübe ve birikimlerimizle bir yola çıktık ve Kepez’e talip olduk. Kepez için hayallerimiz var dedik ve ekibimizle birlikte yaklaşık 11 aydan beri çalışıyoruz. Kepez’de yaşayan bir Yörük evladı olarak Kepezimize hizmetkar olmak için yola çıktık. 31 Mart yerel seçimlerinde inanıyoruz ki aday olmamız durumunda Kepez’de oy oranlarını patlatacağız ve seçimleri kazanacağız" ifadelerini kullandı.
CUMHUR İTTİFAKI OLARAK KARARLIYIZ
Kepez'i bildiklerini Kepez'in de kendilerini bildiğini söyleyen Rüştü Peker, "Kepez’de AK Parti’yi yine birinci parti olarak çıkarmak için Cumhur İttifakı olarak birlikte çalışacağız.Bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı başta Hakan Tütüncü başkanımız olmak üzere Kepez’e hizmet eden belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Cumhur ittifakı olarak amacımız bugüne kadarki en yüksek oyu alarak Kepez’de ve Büyükşehir’de rekor kırmaktır. Kepez’imizin 68 mahallesine yapılan hizmetleri bildiğimiz gibi yapılması gerektiğini düşündüğümüz hizmetler de bulunmakta. Aday olduğumuzda da noter onaylı birbirinden güzel projelerimizi Kepezli hemşehrilerimiz ile paylaşacağız" şeklinde konuştu.
KEPEZ BİR BAŞKA GÜZEL OLACAK
Kepez'in değişiminde pay sahibi olmak istediğini ve projelerin hayata geçmesi ile birlikte Kepez'in bir başka güzel olacağını sözlerine ekleyen AK Parti Kepez Belediye Başkan aday Adayı Rüştü Peker, "Ömrünü Kepez'de geçirmiş, hem siyasi platforma, hem belediye hizmetleri alanında hem de Sivil Toplum Dernekleri alanında yıllarca uğraş vermiş biri olarak diyorum ki, bu güne kadar yaptıklarımız ve bu güne kadar size söylemiş olduklarımız, yarınlara dair yapacak olduklarımızın ön fragmanıdır" dedi.
YENİ BİR SÜRECİN BAŞLANGICI OLACAK
Kepez’in nüfusu artarken seçmen potansiyelinde de değişiklik olduğuna vurgu yapan Rüştü Peker şöyle konuştu: "Öğretmeni de polisi de emeklisi de sanatçısı da artık Kepez’de yaşıyor. Bizler de Kepez’in değişen bu seçmen kitlesine hitap edecek projelerimizi adaylığımız açıklandığı andan itibaren paylaşacağız ve seçimlerin hemen ardından hayata geçirmeye başlayacağız. Önce Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız sn Recep Tayyip Erdoğan’ın oluru ile aday olmamız halinde 31 Mart’ın ardından da Kepezli hemşerilerimizin de teveccühü ile seçildiğimizde Kepez için yeni bir sürecin başlangıcı olacaktır. 52 yıldır içinde yaşadığım Kepez halkıma hizmet etmek üzere çıktığımız yolda yalnız yürümediğimi görmek gelecek açısından bizleri sevindiriyor.1972 yılından beri Kepez’de yaşayan Kepez’i bilen ve Kepez’i anlayan bir vatandaş olarak; 2004-2009 yılları arasında Antalya Burdurlular Dernek Başkanlığı, 2009-2019 yılları arasında iki dönem Kepez Belediye Meclis üyeliği yaptım. 2016 yılından buyana da Kepez Sanayici ve İşadamları Dernek Başkanlığını yürütmekteyim. Çıktığımız bu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun. Allah bizi Kepezli hemşerilerimize karşı mahcup etmesin."
 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KEPEZ Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI