Bugun...



Peker durmak bilmiyor

AK Parti Kepez Belediye Başkan A.Adayı Rüştü Peker, STK ziyaretlerine devam ediyor. Antalya Pansiyoncular Camcılar Reklamcılar ve Matbaacılar Odasını ziyaret eden Peker esnafın sorunlarını dinledi.

facebook-paylas
Tarih: 02-12-2023 16:49

Peker durmak bilmiyor

AK Parti Kepez Belediye Başkan A.Adayı Rüştü Peker, STK ziyaretlerine devam ediyor. Antalya Pansiyoncular Camcılar Reklamcılar ve Matbaacılar Odasını ziyaret eden Peker esnafın sorunlarını dinledi.
31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Kepez'e talip olan Rüştü Peker yoğun mesaisine devam ediyor. Sabah erken saatlerinde önce esnaf buluşmaları yapan Peker, akşam saatlerinde de mahalle buluşmaları ve ev ziyaretleri gercekleştiriyor. Gün içerisinde STK ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti Kepez Belediye Başkan A. Adayı Rüştü Peker, dur durak bilmeden çalışıyor.
Peker ve beraberindeki heyet Antalya Pansiyoncular Camcılar Reklamcılar ve Matbaacılar Odası Başkanı Özcan Sucu'yu ziyaret ederken esnafın sorunlarını masaya yatırdılar. Rüştü Peker, herkesin ve her kesimin sorun ve taleplerini dinlediklerini belirtirken bu doğrultuda sadece Kepez için değil Antalya'nın da yaralarına merhem olacak projeler hazırladıklarını dile getirdi. Her bir bireyin kendileri için önemli olduğunu söyleyen Peker, "Biz insanları o partiden bu partiden diye ayırmıyoruz. Allah nasip eder de göreve gelir isek bunu hep birlikte göreceğiz. Hizmetler herkese ve herkesime hitap edecek şekilde olacak" dedi.
Esnaf ve zanaatkarların toplumun temel taşları olduğunu söyleyen Rüştü Peker, "Esnaf sadece alan, satan, ticaret yapan, varlığı icra ettiği meslekten ibaret biri değildir. Esnaf aynı zamanda o beldenin gözü, kulağı, sesi, vicdanı, hamisi, yol göstericisidir.O nedenle bizler de esnafımızın dertlerine kulak veriyoruz. Biz halka hizmet hak'ka hizmet düsturunu benimsiyoruz" ifadesini kullandı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Antalya Pansiyoncular Camcılar Reklamcılar ve Matbaacılar Odası Başkanı Özcan Sucu, esnafımızın sorunlarını aktardıklarını belirtirken "Türkiye 31 mart 2024 tarihinde yerel seçimlere gidiyor. Bu tarihte millet olarak bizler de yereldeki yöneticilerimizi seçeceğiz. Esnaf olarak bazı sorunlarımız var ve bu sorunlarımızı yönetime talip olanlara aktarıyoruz. Çeşitli çözüm yolları arıyoruz. Her esnaf gurubunun ayrı ayrı sorunları var. Umuyoruz ki 31 Mart sonrasında verilen sözler tutulur ve esnafımızın sorunlarına çare bulunur" şeklinde konuştu.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI