Bugun...



Peker'den Antalyalılara açık davet

AK Parti Kepez Belediye Başkan a. Adayı Rüştü Peker, sahada çalışmalarına devam ederken Antalyalıları 7 Şubat Çarşamba 15.30'da Mimar Sinan Kongre Merkezi'ndeki aday tanıtım toplantısına davet etti.

facebook-paylas
Tarih: 07-02-2024 17:11

Peker'den Antalyalılara açık davet

AK Parti Kepez Belediye Başkan a. Adayı Rüştü Peker, sahada çalışmalarına devam ederken Antalyalıları 7 Şubat Çarşamba 15.30'da Mimar Sinan Kongre Merkezi'ndeki aday tanıtım toplantısına davet etti.
BENİM DAVAM BENDEN BÜYÜK
"Benim davam benden büyük" diyen Rüştü Peker, "Benim davam benimle mi başladı ki benimle bitsin.Benim davam devletime ve milletime hizmet etme, öksüze ve yetime sahip çıkma, halkıma adil ve adaletli davranma, halkımın gönlüne girme, yaşam standardını ve seviyesini yükseltme, işsize iş, aşsıza aş bulma, kısacası halkın derdiyle dertlenme davasıdır.Rabbim bana bu davaya sahip çıkmayı nasip etsin inşallah" dedi.
KİMİN NE DEDİĞİNE BAKMIYORUZ
Antalya Büyükşehir Belediyesi ile el ele vererek Kepez'in de altın çağını yaşaması için çalışacaklarını dile getiren Rüştü Peker, "Bizler sahada Kepezli hemşehrilerimiz ile buluşmaya devam ediyoruz. Bizler kimin ne dediğine değil işimize bakıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile aday olarak açıklandığımız andan itibaren ekibimizle birlikte sahaya daha fazla yayılarak Kepez'i yeniden AK Partili belediyecilik hizmetleri ile buluşturmaya devam edeceğiz" dedi.
Esnaf ziyaretleri ve ev ziyaretlerine devam ederek Kepezlilerle buluşmasını sürdüren AK Parti Kepez Belediye Başkan a. Adayı Rüştü Peker, "Bizler yola çıkarken tek bir amacımız vardı o da Kepezli hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunmaktı. Bu nedenle ekibimizle birlikte projelerimizi de hazırlamaya başladık. Kepez'in değişim ve dönüşümünü sürdürmek için ekibimizle birlikte sahadayız" ifadelerini kullandı.
KAYBEDECEK ZAMANIMIZ YOK
Aday adaylık açıklamasını yaklaşık bin kişilik bir ekip ile yaptığının altını çizen Rüştü Peker, "Aday olarak açıklandığımız andan itibaren artık yürümeyecek koşacağız çünkü Kepez'in kaybedecek zamanı yok. Bizlerin de Kepez için hayalleri var ve bu hayalleri gercekleştirmek için daha fazla beklemek istemiyoruz. Kaybedecek zamanımız yok. Unutulmamalıdır ki gerçek belediyecilik AK Parti'nin işidir" açıklamalarında bulundu.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KEPEZ Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI