Bugun...



Peker aday gibi çalışıyor

AK Parti Kepez Belediye Başkan a. Adayı Rüştü Peker dur durak bilmeden gece gündüz Kepezlilerle buluşmaya devam ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 09-01-2024 16:04

Peker aday gibi çalışıyor

AK Parti Kepez Belediye Başkan a. Adayı Rüştü Peker dur durak bilmeden gece gündüz Kepezlilerle buluşmaya devam ediyor.
Sahadan ayrılmadan Kepezlilerle buluşmaya devam eden Rüştü Peker, elleri sıkmaya gönüllere girmeye devam ederken "Kepezimiz ve Antalyamız için göreve hazırız. Sahada gördüğümüz manzara da bizleri oldukça mutlu ediyor" dedi.
Hayatının Kepez'de geçtiğini ve Kepez'in bir evladı olarak Kepezlilere hizmetkar olmak için yola çıktığını dile getiren Rüştü Peker, "Bizim için saat kavramının bir önemi yok. Bizler için önemli olan Kepezli hemşerilerimizle bir olmaktır. Söz veriyoruz ki bugün nasıl bir telefonla bize ulaşılıyorsa 15 Ocak'ta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın olurları ile inşallah adaylığımızın açıklanması ve 31 Mart seçimlerinde de halkımızın teveccühü sonrasında başkan seçilmemizin ardından da yine aynı şekilde Kepezli hemşerilerimize bir telefon kadar yakın olacağız" ifadelerini kullandı.
"Ev ziyaretlerinde, mahalle toplantılarında, esnaf ziyaretlerinde Kepezli hemşerilerimizle bir oluyoruz" diyen AK Parti Kepez Belediye Başkan A. Adayı Rüştü Peker, "Adaylığımızın açıklanmasının ardından Kepez'de AK Parti belediyeciliğinin hizmetleri tüm hızıyla devam edecek. Allah'ın izni ile Büyükşehir Belediyesi'nin de yeniden AK Parti'ye geçmesi ile birlikte adeta bir Anka Kuşu gibi kanatlanıp hizmet yağdıracağız. Kazanan bizler değil kazanan Kepezli hemşerilerimiz ve Antalyalı hemşerilerimiz olacak" açıklamasında bulundu.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KEPEZ Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI