Bugun...



Niloya ve Arkadaşları Manavgat’a Geliyor

Türkiye’nin sevilen yerli çizgi film kahramanı Niloya, arkadaşları Mete ve Tospik’le birlikte “Mutlu Çocuklar Festivali” kapsamında minik dostlarına keyifli bir hafta sonu geçirmek için Manavgat’a geliyor. Kahramanlar, interaktif gerçekleştirecekleri gösterileri ile miniklere eğlenceli anlar yaşatacak.

facebook-paylas
Tarih: 21-05-2024 18:57

Niloya ve Arkadaşları Manavgat’a Geliyor

Türkiye’nin sevilen yerli çizgi film kahramanı Niloya, arkadaşları Mete ve Tospik’le birlikte “Mutlu Çocuklar Festivali” kapsamında minik dostlarına keyifli bir hafta sonu geçirmek için Manavgat’a geliyor. Kahramanlar, interaktif gerçekleştirecekleri gösterileri ile miniklere eğlenceli anlar yaşatacak. Bu kapsamda Niloya ve arkadaşları, 25 Mayıs Cumartesi günü 12.00, 15.00 ve 18.00 saatlerinde 3 seans halinde Manavgat Perşembe Pazar Yeri’nde sevenleriyle bir araya gelecek.

TRT Çocuk ekranlarında ve 5 buçuk milyonu aşan abone sayısıyla YouTube kanalında maceralarını paylaşan Niloya, 7’den 70’e herkesin büyük beğenisini kazanırken bu hafta mutluluk dünyasının kapılarını Samsun Lovelet Alışveriş Merkezi’nde açıyor. Her gün yeni şeyler öğrenen, öğrendikçe daha çok merak eden, merak ettikçe de mutlu olan Niloya ve arkadaşları hafızalara kazınan şarkıları ve dansları ile interaktif bir gösteriye imza atacak.

Kahramanlar, 25 Mayıs Cumartesi günü Manavgat Perşembe Pazar Yeri’nde mutluluk dünyasının kapılarını minikler için açacak ve unutulmaz anılar yaşatacak. 12.00-15.00-18.00 saatlerinde 3 seans halinde gerçekleşecek etkinlikte çocuklar, ismini ‘mutluluktan’ alan sevilen yerli çizgi film kahramanı Niloya ve arkadaşlarının gösterileriyle doyasıya eğlenecek.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER MANAVGAT Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI