Bugun...



Meclis’e ilk başvuru CHP’li Yavuz’dan

Cumhuriyet Halk Partisi’nde yerel seçim öncesinde aday adayları ardı ardına açıklanırken; Döşemealtı’nda Meclis Üyeliği için ilk başvuru parti emekçisi Yücel Yavuz’dan geldi.

facebook-paylas
Tarih: 30-11-2023 16:09

Meclis’e ilk başvuru CHP’li Yavuz’dan

Cumhuriyet Halk Partisi’nde yerel seçim öncesinde aday adayları  ardı ardına açıklanırken; Döşemealtı’nda Meclis Üyeliği için ilk başvuru parti emekçisi Yücel Yavuz’dan geldi. CHP'li Yavuz, Döşemealtı Belediyesi meclis üyeliği aday adaylığı için resmi başvuruyu yaptı. CHP Döşemealtı İlçe binasında yapılan törenle başvuru evraklarını İlçe Başkanı Veli Çot’a teslim eden Yavuz’a STK ve Mahalle Temsilcileri ile partililer büyük destek verdi.
''EVRAKLARI TESLİM ETTİ''
Cumhuriyet Halk Partisi’nde 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için aday adayları ilçe ve il başkanlıklarına başvurularını teslim etmeye başladı. Uzun yıllardır Döşemealtı'nda yaşayan 53 yaşındaki parti emekçisi Yücel Yavuz, Döşemealtı Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı için başvuru yaptı. Kalabalık bir gurupla ilçe binasına giderek başvuru evraklarını teslim eden Yavuz, “Partimizin hemen her kademesinde görev almış bir kardeşiniz olarak şimdi de hizmetimi meclis üyesi olarak sürdürmek için kolları sıvadım” dedi.
“PARTİMİZ İKTİDAR OLACAK”
Yücel Yavuz, CHP Döşemealtı İlçe Başkanı Veli Cot'a Döşemealtı Belediyesi Meclis üyeliği aday adaylık başvurusunu yaptıktan sonda yaptığı açıklamada, "Üyesi olmaktan büyük gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nde Döşemealtı'na hizmet edebilmek için meclis üyeliği başvurumu yaptım. Genel Başkanımız Özgür Özel'in liderliğinde 2024 yılında yerelde iktidar olacağız. Biz de hep birlikte el ele, omuz omuza mücadele ederek Döşemealtı'nda tekrardan partimizi iktidar yapacağız" dedi.
''SONSUZ TEŞEKKÜRLER''
Yavuz, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal’in söylediği benim iki büyük eserim var. Biri Türkiye Cumhuriyeti, ikincisi ise Cumhuriyet Halk Partisi. Atamızın kurduğu Cumhuriyet Halk Partisinde her kademede gururla hizmet ettim. Şimdi ise Meclis üyeliği ile bu hizmetime devam etmek için başvurumu yapıyorum. İlçe Başkanımız Veli Çot’a yönetim kurulu üyelerimize ve çok değerli parti gönüllüsü arkadaşlarıma, yoldaşlarıma bu özel günümde yanımda oldukları için sonsuz teşekkür ederim” diye konuştu.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÖŞEMEALTI Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI