Bugun...



Kıvrım'dan ahde vefa

Cumhur İttifakı’nın Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, önceki dönemlerde ilçede belediye başkanlığı yapan isimleri tek tek ziyaret etti. Ahde vefanın önemini ortaya koyan Kıvrım, ziyaretlerinde eski başkanların tecrübelerinden faydalandı.

facebook-paylas
Tarih: 19-02-2024 19:06

Kıvrım'dan ahde vefa

Cumhur İttifakı’nın Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, önceki dönemlerde ilçede belediye başkanlığı yapan isimleri tek tek ziyaret etti. Ahde vefanın önemini ortaya koyan Kıvrım, ziyaretlerinde eski başkanların tecrübelerinden faydalandı.

Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, seçim çalışmalarına hız verdi. Kıvrım, ahde vefa örneği sergileyerek ilçede görev yapan eski belediye başkanlarını ziyaret etti. Kıvrım, “Yaptığımız ziyaretler kapsamında başkanlarımızın bilgi ve deneyimlerinden faydalandık” dedi.

TEMPOYU ARTIRDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 9 Şubat’ta Antalya Expo Fuar Alanı Kongre Merkezi'nde düzenlenen törende ‘İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’nda Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Bekir Kıvrım, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

TECRÜBELERİNİ DİNLEDİ

Başkan Adayı Kıvrım, seçim çalışmaları kapsamında Döşemealtı’nda belediye ile belde başkanlığı yapmış isimleri ziyaret etti. Bekir Kıvrım, ilk olarak Döşemealtı’nın ilk belediye başkanı İsmail Kaşlı’yı ziyaret etti. Daha sonra Döşemealtı ilçe olmadan önce Çığlık Belde Belediye Başkanlığı görevini yürüten Osman Kayalı’yı ziyaret eden Kıvrım, AK Parti Döşemealtı Kurucu İlçe Başkanı Feyzullah Gökçe’yi ziyaret edip 2004 ve 2009 yıllarındaki yerel seçimlerde 2 dönem Döşemealtı Belediye Başkanı seçilen Nurettin Tursunile bir araya geldi. Kıvrım, eski başkanların tecrübelerini dinledi.
İLÇENİN BEYİN TAKIMI

Ziyaretine Döşemealtı ilçe olmadan önce Yeşilbayır Belde Başkanlığı görevi yapan Hasan Akalın’ı da devam eden Kıvrım, daha sonra önceki dönem Düzlerçamı Belde Baladiye Başkanı Mehmet Bahşi ve 1999-2004 yılları arasında Döşemealtı Belediye Başkanlığı görevini yürüten Sadi Küçükbaşkan ile buluştu. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 20. Dönem Antalya Milletvekili Sami Küçükbaşkan’ı da ziyaret etmeyi unutmayan Bekir Kıvrım, seçim çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu, ilçede geçmişte yapılan ve yeni dönemde yapılması gereken hizmetleri konuştu.

HİÇ BİR İSİM UNUTULMADI

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Başkan Adayı Bekir Kıvrım, 1989 – 1994 yılları arasında Döşemealtı Belediye Başkanlığı yapan Halil Say, önceki dönem Karaveliler Belde Belediye Başkanı Dursun Uyhan ile önceki dönem Ekşili Belde Belediye Başkanı Ramazan Çelik’i de ziyaret etti. Ziyaretlere, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Kaya ve MHP İlçe Başkanı Kadir Gürcan’da eşlik etti.

DENEYİME ÖNEM VERDİK

Yaptığı ziyaretleri değerlendiren Cumhur İttifakı Adayı Bekir Kıvrım, tecrübeye büyük önem verdiklerini söyledi. Kıvrım, “Güzel ilçemizi büyüklerimizin tecrübeleriyle daha güzel yarınlara taşıyacağız. Bu kapsamda da ilçemize hizmet etmiş ilçe ve belde başkanlarımız, eski ilçe başkanlarımı ziyaret ettik. İlçemizden çıkıp Antalya’yı TBMM’de temsil eden milletvekilimizi unutmadık. Onların bilgi ve deneyimlerini tek tek not ettik. Döşemealtı’nın çözüm bekleyen sorunlarını birlikte ele aldık. Hepsine göstermiş oldukları teveccüh nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Tek hedef ve Adım Adım Döşemealtı için ele ele verdik” dedi.

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÖŞEMEALTI Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI