Bugun...



İYİ Parti’ye Serik'ten 1000 kişi katıldı

Serik eski Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık ve beraberindeki 1000’e yakın vatandaş İYİ Parti’ye katıldı. Serik İlçe Başkanı Kadir Bodur, katılımın büyük çoğunluğunu AK Parti ve MHP’den gelen vatandaşların oluşturduğunu söyledi.

facebook-paylas
Tarih: 19-03-2023 16:30

İYİ Parti’ye Serik'ten 1000 kişi katıldı

Serik eski Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık ve beraberindeki 1000’e yakın vatandaş İYİ Parti’ye katıldı. Serik İlçe Başkanı Kadir Bodur, katılımın büyük çoğunluğunu AK Parti ve MHP’den gelen vatandaşların oluşturduğunu söyledi.

 

 

Antalya’daki üye kayıtlarına tüm hızıyla devam eden İYİ Parti’ye bu kez Serik’ten büyük bir katılım geldi. İYİ Parti Serik İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen programda; Serik eski Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık ve beraberindeki 1000’e yakın vatandaş İYİ Parti’ye katıldı. İYİ Parti Serik İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen programa il başkanı Vahdet Afşin Karacan, milletvekilleri Feridun Bahşi ve Hasan Subaşı, kurucular kurulu üyeleri Neşe Toker, Mesut Yılmaz, Musa Ertugan ve Başak Karataş, önceki dönem il başkanı Mehmet Başaran, meclis üyeleri, milletvekili aday adayları, il ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı.

 

 

BODUR: GÜCÜMÜZE GÜÇ KATIYORUZ
Serik İlçe Başkanı Kadir Bodur, yaptığı konuşmada Serik’in İYİ Parti için sıradan bir ilçe olmadığını kaydetti. Serik’in 2018 Genel Seçimlerinde İYİ Parti’nin yüksek oranda oy alıp birinci parti olduğu bir ilçe olduğunu hatırlatan Bodur, “Antalya İYİ Parti’nin kalesi ise Serik’te kalenin merkezidir. Bugün kalemizin merkezinde gücümüze güç katıyoruz. Serik eski belediye başkanımız Ramazan Çalık ve 1000’e yakın hemşehrimiz, İYİ Partimize katılıyor. Bugün burada partimizin Antalya’da birinci parti olmasının emarelerine tanık oluyoruz. 25 Ekim 2017 tarihinde partimiz kurulduğunda Türkiye’deki umutsuzluk dalgası dağıldı. İYİ Parti güçlendikçe Türk milleti daha rahat nefes almaktadır. İYİ Parti yükseldikçe Cumhuriyetimiz şahlanıyor. İYİ’ler varsa umut var. Serik’te bugün güçlenen yalnız İYİ Partimiz değil, Türk’ün istikbalidir. Biz Antalya’da birinci parti olacağız. Biz Serik’te açık ara birinci parti olacağız. Genel Başkanımız Meral Akşener’i Başbakan yapacağız” dedi. Bodur, İYİ Parti’ye katılan 1000’e yakın vatandaşın büyük çoğunluğunun AK Parti ve MHP’den geldiklerini de sözlerine ekledi.

 

 

ÇALIK: SERİK’İN HAKLARINI YEDİRMEM
İYİ Parti’ye geçen Prof. Dr. Ramazan Çalık ise 2014 -2019 yılları arasında Serik’te belediye başkanlığı yaptığını hatırlatarak, “Belediye başkanlığım döneminde gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Ben sizleri sevdim, sizler beni sevdiniz. O zaman niye beni başkan yapmadılar. İşte bu soru, çok önemli. Herkes bu soruyor. Bana, son güne kadar ‘başkansın’ dediler. Herkes farklı şeyler konuşuyor ama şu iyi bilinsin, ben Serik halkının haklarını hiç kimseye yedirmedim. Ama ben bu konuda çok zorluklar çektim, çok mücadele ettim. Düşünün bir iktidar partisi bir belediye başkanı hakkında FETÖ dosyası açtı. HTS kayıtlarıma kadar ulaştılar, araştırdılar, hiçbir bağlantı bulamadılar. Ama beni yordular” diye konuştu.

 

 

HİÇBİR PAZARLIK YAPMADIK
Çalık, belediye başkanlığı döneminde hiç kimseyi partisinden ya da inancından dolayı ötekileştirmediğini de hatırlatarak, şöyle devam etti: “İnşallah bundan sonra da hep birlikte yolumuza devam ederiz. Beni bu partiye davet eden Serik İlçe Başkanımız Kadir Bodur başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Buradan bir teşekkür de Sayın Meral Akşener’e gönderiyorum. İyi ki böyle bir parti kurmuş, iyi ki bu güne kadar birçok arkadaşımız bu partinin kahrını çekmiş, iyi ki bugünlere getirdiniz. Hepinize gönülden teşekkür ediyoruz. Var olun, sağ olun. Bundan sonra bizde üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız. Son olarak şunu da söyleyeyim, İYİ Parti’ye geçerken hiçbir pazarlık yapmadık. Biz Allah rızası için çalışmaya, Serik’e ve Antalya’ya hizmet etmeye geldik. Bunun da bilinmesini istiyorum ”
Konuşmaların ardından Ramazan Çalık ve partiye katılan vatandaşların rozetleri takıldı.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI