Bugun...



İYİ Parti'ye katılımlar devam ediyor

KUTLU PARTİ Kuruluşunda Genel Merkez Kurucular Kurulu ve GİK üyesi İbrahim EKİCİ ve Kurucular Kurulu üyesi Ali KARTAL bir süre önce partilerinden istifa etmişlerdi.

facebook-paylas
Tarih: 02-12-2024 19:15

İYİ Parti'ye katılımlar devam ediyor

       KUTLU PARTİ Kuruluşunda Genel Merkez Kurucular Kurulu ve  GİK  üyesi İbrahim EKİCİ  ve Kurucular Kurulu üyesi Ali KARTAL bir süre önce partilerinden istifa etmişlerdi.
       Ülkenin içinde bulunduğu her türlü zorlu şartları göz önünde bulundurarak, İYİ PARTİ’ ye katılma kararı aldılar.
       İYİ PARTİ GENEL BAŞKAN Sn. Müsavat DERVİŞOĞLU beyin seçildiği günden bugüne ülke meselelerine olan hakimiyeti, mücadelesi, duruşu ve söylemlerinin kendilerine güven aşıladığını ifade eden KARTAL ve EKİCİ İYİ PARTİ bünyesinde vatan ve millete her türlü hizmete hazır olduklarını beyan ettiler.
       Rozetlerini Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Yücel KESEN , İl Başkanı Ali Adnan KAYA taktı. E. İl Başkanı Genel Merkez Teşkilat Başkan  Yardımcısı Vahdet Afşin KARACAN eşlik etti.
       Ali Adnan KAYA ; İYİ PARTİ hedefine , kuruluş felsefesine hızlı bir şekilde ilerlemektedir.  Partimize ve Genel Başkanımız Sn. Müsavat DERVİŞOĞLU ‘na olan ilgi her geçen gün artmakta ve katılımlar devam etmektedir ve edecektir. Dedi.

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI