Bugun...



İYİ Parti'den yeni kampanya videosu

İYİ Parti yerel seçim kampanyasına yönelik yeni bir kampanya videosu paylaştı.

facebook-paylas
Güncelleme: 27-03-2024 16:50:16 Tarih: 27-03-2024 16:33

İYİ Parti'den yeni kampanya videosu

İYİ Parti yerel seçim kampanyasına yönelik yeni bir kampanya videosu paylaştı. 

Türk siyasetinin bugün içinde bulunduğu şartların “maskeli balo” temasıyla işlendiği videoda; sarı ve kırmızı pelerinli maskeli kişilerin yer aldığı mizansenler ile iktidara ve ana muhalefete yönelik siyasi eleştirilere yer verildi. 

22 YILLIK MASKELİ BALONUN SAHTE YÜZLERİ…

“22 yıllık maskeli bir balonun sahte yüzleri, kapıların önünde ayrıdır ama ardında hep aynıdır yerleri..” seslendirmesiyle açılışı yapılan videoda sarı ve kırmızı pelerinli kişilerin eğlendikleri ve konuştukları mizansenlerle iktidar ve ana muhalefetin düşman gözükmelerine rağmen aralarındaki benzerliğe dikkat çekildi. 

“Milletin hakkını yerken hiç doymaz gözleri..” seslendirmesiyle bir masada aynı pastayı çatalla yiyen sarı ve kırmızı pelerinli maskeli kişiler ile iktidarın ve ana muhalefetin rant konusunda da aynı şekilde benzer olduğu mesajı verildi.

“Beslerler hep yalan sözleri…” seslendirmesiyle birlikte görülen kamerayla birlikte sarı ve kırmızı mikrofonlar ile İYİ Parti’nin iktidara yakın medyaya “yandaş medya”, ana muhalefete yakın medyaya “yoldaş medya” eleştirisinin bir kez daha altı çizildi. 

“Kendilerinden başka yoktur dertleri, söz konusu koltuklarıyla herkesle uzlaşır elleri…” seslendirmesiyle birlikte sarı ve kırmızı pelerinli maskeli kişilerin yakınlık kurduğu mor pelerinli maskeli kişinin göründüğü videoda; iktidarın ve ana muhalefetin kendi çıkarları söz konusu olduğunda, Dem Parti ile arasında benzer bir bağ kurabildiğine dikkat çekildi. 

Videonun devamında ise salondakiler herkesin dikkatini aynı yöne çeken bir kişinin girişiyle birlikte yerel seçim ön kampanyasının sloganı olarak kamuoyuna duyurulan “mecbur değilsin” mesajı şu sözlerle işlendi: “Hep kendilerine mecbur zannederler sizleri… Ama artık mecbur değilsiniz!”

Videonun kapanışında tüm maskelerin yere düştüğü ve bir kadının bu maskelerin arasında yürüdüğü görüntüsüyle İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e işaret edilerek iktidarın ve ana muhalefetin sürdürdüğü maskeli baloyu bitirmek üzere şu sözlerle sandıklara çağrı yapıldı: 

“Türk milletini seçeneksizliğe mahkûm eden bu maskeli baloyu bitirmek için 31 Mart’ta sandıklara davetlisiniz!”







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI