Bugun...



İbradı Belediye Başkanı Küçükkuru'dan 10 Ocak mesajı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

facebook-paylas
Tarih: 09-01-2022 15:10

İbradı Belediye Başkanı Küçükkuru'dan 10 Ocak mesajı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Başkan Küçükkuru mesajında şu ifadelere yer verdi; “Gazetecilik, bir iş ve meslek olmakla birlikte aynı zamanda yapılan işin niteliği ve vasfı itibarıyla bir kamu hizmetidir. İletişim hızı ve buna bağlı olarak etkileşim sürecinin belirleyici olduğu dünyamızda medya gücü, insanlara haber ve bilgi akışı sağlamanın en önemli araçlarından biridir. İletişim teknolojilerinin bireysel kullanım oranındaki hızlı artışı, yazılı ve görsel basının yanı sıra sosyal medyayı da günlük hayatımızın içerisine dâhil etmiştir.  
Gazetecilik, fedakârlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Kamu yararına hizmet yapmakta olan basın mensuplarımız, ülkemizin olduğu gibi ilimizin, ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlamaktadır. Basınımızın halkımızı gelişen olaylar hakkında bilgilendirmek için ortaya koydukları emek kutsaldır. Bizde İbradı Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi doğru, ilkeli ve tarafsız habercilik yapan basın yayın kuruluşlarımıza ve çalışanlarımıza destek olmaya devam edeceğiz.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de belirttiği gibi “Basın, Milletin müşterek sesidir. Basın başlı başına bir kuvvet, bir mektep, bir rehberdir” ilkesinden hareketle her şart altında çalışmalarını sorumluluk bilinci içerisinde sürdüren tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, başarılar diliyorum.”
 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İBRADI Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI