Bugun...



Genç Kuşaklar için En İyi İş Yerleri Listesi Haziran’da açıklanacak!

Best Workplaces for Millenials™ Listesi, Great Place To Work® Türkiye tarafından 22 Haziran 2023’te açıklanacak. Listede yer almak isteyen organizasyonların Great Place To Work® Sertifikası™ sürecini 5 Nisan tarihine kadar tamamlamaları gerekiyor!

facebook-paylas
Tarih: 27-03-2023 17:26

Genç Kuşaklar için En İyi İş Yerleri Listesi Haziran’da açıklanacak!

Best Workplaces for Millenials™ Listesi, Great Place To Work® Türkiye tarafından 22 Haziran 2023’te açıklanacak. Listede yer almak isteyen organizasyonların Great Place To Work® Sertifikası™ sürecini 5 Nisan tarihine kadar tamamlamaları gerekiyor!

Kurulduğu 1992 yılından bu yana her yıl 100 milyondan fazla çalışanla gerçekleştirdiği çalışan deneyimi anketinden elde ettiği kapsamlı bilgiler ile bir işyerini harika hale getiren unsurların neler olduğunu ortaya koyan ve işyeri kültürü ile çalışan deneyimi konusunda global otorite konumunda bulunan Great Place To Work®, milenyum kuşağı çalışanları için harika işyerlerini içeren Best Workplaces for Millenials™ listesini 22 Haziran 2023 tarihinde açıklayacak. Listeye aday olmak isteyen organizasyonların en geç 5 Nisan 2023 tarihine kadar Great Place To Work® Sertifikası™ almış olmaları gerekiyor.

Eyüp Toprak: “Değişen iş dünyasında yeni neslin beklentileri de değişiyor”
Genç kuşak çalışanların harika işyeri ile ilgili beklentilerini de ortaya koyacak Best Workplaces for Millenials™ Listesi’nin önemine değinen Great Place To Work® Türkiye CEO’su Eyüp Toprak, “Global çapta zorlu ekonomik süreçlerden geçen iş dünyasında organizasyonların sürdürülebilir gelecekleri için milenyum kuşağı çalışanları her geçen gün daha da önemli hale geliyor. Tarihin hiçbir döneminde bu kadar farklı nesillerin bir arada çalıştığı bir dönem olmadı. Genç nesillerin işyeri konusunda beklentileri değiştiği gibi, organizasyonlardaki diğer kuşaklarla olan iletişim ve ilişkileri de çok önemli hale geldi. Haziran ayında açıklayacağımız Best Workplaces for Millenials™ Listesi, tüm bu süreç ve beklentileri iyi yöneten organizasyonları içerecek. Ayrıca Great Place To Work® Türkiye olarak hazırlayacağımız raporda, milenyum kuşağı çalışanlarının, ülkemizdeki mevcut deneyimlerini ve gelecekten beklentilerini gün yüzüne çıkaracak. Ülkemiz ve organizasyonların geleceği için mevcut durumu ve gelecekte yapılması gerekenleri öğrenmek adına tüm organizasyonların Great Place To Work® Sertifikası™ sürecine katılmasını tavsiye ediyoruz” dedi.

Harika işyerleri, Great Place To Work® sertifikası ile belgeleniyor
Tüm ölçekteki şirketlere 30 yıldan fazla süredir 5 kıtada 60’tan fazla ülkede mükemmel iş yeri olmaları ve kendilerini geliştirmeleri konusunda araştırma ve danışmanlık hizmeti veren Great Place To Work®, çalışan odaklı “Trust Index™” anketi ve kurum kültürü analizine dayanan “Culture Audit™” analiz metodolojisiyle kurumların performans değerlerini tespit ediyor. Her yıl dünyanın dört bir yanında aynı kriterler dahilinde 7 binden fazla şirket ve 100 milyonun üzerinde çalışanla gerçekleştirilen anketlerle global çapta kıyaslanabilir sonuçlar elde ediliyor. Gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde Great Place To Work® Sertifikası™ elde edebilmek ve bu unvanı 1 yıl boyunca tüm iletişim çalışmalarında kullanmak için şirketlerin Trust Index™ skorunun 65 ve üzerinde olması gerekiyor.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SEKTÖREL Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI