Bugun...



“Çanakkale Zaferi’nin mesajı birlik ve beraberliktir”

Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Mehmet Fatih Tekin, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 110. yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

facebook-paylas
Tarih: 20-03-2025 16:01

“Çanakkale Zaferi’nin mesajı birlik ve beraberliktir”

Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Mehmet Fatih Tekin, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 110. yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Tekin, “Bizim en büyük gücümüz birlik ve beraberliğimizdir. Birlik olunca neler yapabileceğimizin en anlamlı göstergesi ise Çanakkale zaferidir. 7 düvel, en kesif ordularıyla Çanakkale Boğazı’na dayandığında, belki güçlü toplarımız, güçlü donanmalarımız, güçlü silahlarımız yoktu. Ama sarsılmaz bir inancımız ve kardeşliğimiz vardı. İşte Çanakkale’yi geçilmez kılan da bu inanç ve kardeşlik idi” dedi.

‘KİM MENFAATİNİ MİLLETİN ÖNÜNDE TUTUYORSA HESABINI VEREMEZ’
Tekin, “Çanakkale’de binlerce genç gönüllü olarak cepheye koşmuş, vatan için, namus için, bağımsızlık için gözünü kırpmadan şehit düşmüştür. Ancak maalesef bu şehitlerin torunları birbirlerine düşman hale getirilmeye çalışılmaktadır. Böyle bir dönemde kim kendi ikbalini vatanın istikbalinden önemli görüyorsa, kim kendi çıkar ve hesabını milletin menfaatinin önünde tutuyorsa bunun ne tarih önünde ne de millet vicdanında hesabını veremez” diye ifade etti.

AYRIŞTIRAN DEĞİL BİRLEŞTİREN ÜSLUBU ORTAYA KOYMALIYIZ
Tekin, mesajında şunları kaydetti: “Bu vatan ecdadımızın canları pahasına koruyup bize teslim ettikleri kutsal bir emanettir. Hepimiz bu tarihi sorumluluk ve şuurla hareket etmek zorundayız. Suni ayrışmalarla, gerginlik ve kutuplaşmalarla zaman kaybetmek yerine, Yeniden Büyük Türkiye’yi kuracak iradeyi ortaya koymalıyız. Çanakkale’yi geçilmez yapan o inanç ve kardeşlik ruhunda birleşmek zorundayız.  Ayrıştıran değil birleştiren bir üslubu ortaya koymalıyız. Çünkü bizim en büyük güvencemiz, geçmişte olduğu gibi, yine kardeşliğimiz, birlik ve beraberliğimiz olacaktır.  Bu temenni ile, milletimizin Çanakkale Zaferi’ni kutluyor, bu vatanı canları pahasına bizlere emanet eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum."







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI