Bugun...



Atay Uslu fidan dağıtımına katıldı

ATAY USLU: HER FİDAN KÜRESEL ISINMAYA KARŞI MÜCADELEMİZİN İŞARETİDİR

facebook-paylas
Tarih: 03-03-2022 15:16

Atay Uslu fidan dağıtımına katıldı

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Şehit Turgut Burkay Korkmaz adına fidan dağıtımı törenine katıldı.

TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Finike ilçesinde İdlip’de şehit olan Turgut Burkay Korkmaz’ın seneyi devriyesi için okutulan Mevlidi Şerif’e katılarak ardından Finike Orman İşletme Müdürlüğünün şehidin anısı için fidan dağıtım törenine katılıp fidan dağıttı.

FİDANLARA TALEP GÖNÜL ZENGİNLİĞİMİZİN İFADESİDİR.

Antalya Milletvekili Atay Uslu burada yaptığı açıklamada “Finike Orman İşletme Müdürlüğümüzün şehidimizin anısı için hazırladığı 2000 adet keçiboynuzu, defne ve zeytin ağacı türlerinden oluşan fidanları vatandaşlarımıza dağıttık. Vatandaşlarımızın fidanlara yoğun talebi var.  Bu güzel etkinlik için, Tarım ve Orman Bakanlığımıza, Orman Genel Müdürlüğümüze, Antalya Orman Bölge Müdürlüğümüze,  Finike Orman İşletme Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz.

BAHÇELERİN FİDANLA SÜSLENMESİ GÖNÜL ZENGİNLİĞİNİN İFADESİDİR.

“Yarın kıyametin kopacağını bilseniz bile elinizdeki fidanı dikiniz” düsturuna sahip bir medeniyetin mensuplarıyız. Bugün fidanlara vatandaşlarımızın ilgisi büyüktü. Her vatandaşımızın bahçesini fidanla, tarlasını ağaçla, süslemesi işte bu gönül zenginliğimizin ifadesidir. Küresel ısınma sorunun büyüdüğü dünyamızda, diktiğimiz her fidan, kuraklığa ve küresel ısınmaya karşı mücadelemizin işaretidir. İnşallah dağıtılan fidanlar toprakla hayat bulur ve yarınlarımızın geleceğine hayat olur. Ağaçın, ormanın, çevrenin dostu olan insanın da dostudur, tüm canlıların da dostudur. “ dedi.

Etkinliğe Finike Kaymakamın, yanı sıra, Finike İlçe Başkanı Osman Aladağ ve AK Parti Teşkilatı da katılımlarıyla destek verdiler.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER FİNİKE Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI