Bugun...



Atay Uslu: Örtü altında organik üretime desteğimiz artacak

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu çiftçileri ve sebze paletleme tesislerini ziyaret etti.

facebook-paylas
Tarih: 07-02-2022 15:34

Atay Uslu: Örtü altında organik üretime desteğimiz artacak

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu çiftçileri ve sebze paletleme tesislerini ziyaret etti.

TBMM Akdeniz-Pa Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Kumluca'nın Mavikent mahallesinde domates ve biber seralarını ardından paketleme tesislerini ziyaret ederek, çiftçilerle istişare etti,  bereketli ve hayırlı işler diledi.


ÇİFTÇİLİK ZOR AMA SAYGIN MESLEKTİR. ÇÜNKÜ ÇİFTÇİLİK ÜRETMEKTİR

Atay Uslu ziyaret sonrası yaptığı açıklamada: “Bugün domates ve biber üreten çiftçilerimizi ziyaret ettik.  Onlara bereketli kazançlar diledik. Çiftçilik zor bir meslektir. Zor olduğu kadar, saygın ve zevkli bir meslektir. Çünkü çiftçilik üretmektir. Çünkü çiftçilik sadık yârimiz kara toprak ile dost olup, canlıları doyurmaktır. Tüm örtü altında Çiftçilerimiz  akıllı arılar, faydalı böcekler ve bilinçli çiftçi anlayışı ile doğal üretim yapıyor.  Kimyasal mücadele yerine biyolojik mücadele ile doğal üretim yapılıyor. Bu ziyaretlerimizde Antalyalı çiftçimizin güvenli üretimini ve ürünlerini test ederek tam not verdik.

ORGANİK ÜRETİME DESTEK

Sağlıklı güvenli üretim için Biyolojik mücadele, organik üretim ekosistemine destek vermeye devam edeceğiz.  Hatta bu desteğin arttırılması için ilgili Bakanlarımızla gerekli temasları kurup, çalışmalar da yapıyoruz. Bize sağlıklı sebze ürettikleri için çiftçilerimize  teşekkür ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Ak Parti hükümetleri ve çiftçi dostu politikalar İle her daim üretenin, çalışanın yanında olduk, olmaya devam edeceğiz. ” dedi.

Milletvekili Atay Uslu ve ziyaret heyeti dalından arılı domates ve biberlerin de tadına baktılar. Çiftçiler Milletvekili Atay Uslu’nun çiftçilerin  her daim yanlarında olduğunu, gerek sorunlarının çözümü için gerek üretimin arttırılması için büyük destek aldıklarını ifade ederek,  teşekkür ettiler.  Milletvekili Atay Uslu’ya ziyaretlerinde, Ak Parti Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal, teşkilat üyeleri ve Mavikent Mahallesi Muhtarı Adem Karataç eşlik etti.

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI