Bugun...



Hüseyin Orhantekin: Cemevi Yapacağız

Cumhur İttifakı Ak Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin: “Biz asfaltta yapacağız, Cemevi de yapacağız. Biz tüm hizmetleri yapacağız” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 25-03-2024 16:52

Hüseyin Orhantekin: Cemevi Yapacağız

Cumhur İttifakı Ak Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin, Toptaş Mahallesi’nde gerçeleştirdiği halk buluşmasında, belediye başkanı seçildiklerinde tüm hizmetleri yapacaklarını söyledi.
 
Toptaş Mahallesi’nde gerçekleştirilen, meclis üyeleri ve proje tanıtım toplantısına, Cumhur İttifakı Ak Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin, Ak Parti İlçe Başkanı Erol Uysal,  MHP Kumluca İlçe Başkanı Ömer Tekin, Kadın Kolları Başkanı Medine Çetin, Gençlik Kolları başkanı Musab Hacıalioğulları, Ülkü Ocakları başkanı Samet Atalay ve belediye meclis üyeleri katıldı.
 
Toplantıda konuşan Cumhur İttifakı Ak Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin, beş yıl boyunca sizlere hizmet edecek ekiple birlikte, projelerini anlatmak için Toptaş Mahallesi sakinlerinin karşısına çıktıklarını söyledi.
 
Kumluca'nın ve tüm mahallelerinin olduğu gibi,Toptaş Mahallesi’nin de sorunlarını, sıkıntılarını çok iyi bildiklerini ve çözüm projelerinin hazır olduğunu ifade eden Orhantekin, “Biz, çalışarak üretken bir belediyecilik yapmak için yola çıktık. Toptaş mahallemizde bir mesire alanı eksiği var, kır bahçesi düğün salonu eksikliği var, yollar bozuk, sulama suyu sıkıntıları var. Bu sorunlarınızın hepsini biliyoruz ve çözüm projelerimiz hazır. Kumluca Hızırkahya, Beşikçi ve Toptaş mahallelerimiz var. Bu üç mahallemizin en az ikisinde, beş yıl içinde Cemevi yapacağız" dedi.
 
Toplantılarda söz alan Ak Parti İlçe Başkanı Erol Uysal ve MHP İlçe Başkanı Ömer Tekin de, birer konuşma yaparak, 31 Mart’ta Cumhur İttifakı Ak Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin için destek istediler.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA 






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI