Bugun...



Orhantekin: Vizyon Arayanlar Bizim Projelerimizi Anlatarak Oy İstiyorlar

Cumhur İttifakı Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin: “Vizyon nerede diyenler, başka adaylar bizim projelerimizi anlatarak vatandaştan oy istiyorlar. Hani sizin vizyonunuz nerede?” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 26-03-2024 15:12

Orhantekin: Vizyon Arayanlar Bizim Projelerimizi Anlatarak Oy İstiyorlar

Cumhur İttifakı Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin: “Vizyon nerede diyenler, başka adaylar bizim projelerimizi anlatarak vatandaştan oy istiyorlar. Hani sizin vizyonunuz nerede?” dedi.
 
Cumhur İttifakı Ak Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin, partisinin seçim koordinasyon merkezi önünde vatandaşlara yaptığı konuşmada, 31 Mart’ta Kumluca’nın fetret devrinin sona ereceğini ve Altın çağının başlayacağını söyledi. 
 
Ülkü Ocakları Başkanı Samet Atalay ve Ülkücü gençler, MHP ilçe Başkanı Ömer Tekin önderliğinde, Cumhur İttifakı Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’ne yürüyüş gerçekleştirdiler. Yaklaşık 350 kişilik grubu, Seçim Koordinasyon Merkezi önünde Cumhur İttifakı Ak Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin, Ak Parti Kumluca ilçe Başkanı Erol Uysal, Gençlik Kolları Başkanı Musah Hacıalioğulları ve partililer karşıladı. 
 
Daha sonra seçim koordinasyon merkezi önünde konuşan Cumhur İttifakı Ak Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin, seçime beş gün kala siyasi çıkar ve menfaat peşinde koşan bazı kişilerin, art niyetli bazı davranışlar sergilediklerini, bu gibi davranışların kişisellikten öte geçmediğini ve siyasi nezakete yakışmadığını söyledi. 
 
Cumhur İttifakının, kişisel çıkar ve menfaat ilişkisinin ötesinde, sağlam bir temeli olduğunu ifade eden Orhantekin, “Bazı arkadaşlar sözüm ona kendilerinin Ülkücü olduğunu zannederek, bir yerlere katılmışlar. İşte gerçek Ülkücüler, Ülkü Ocakları burada. Hani bu gibi durumlarla algı yapılması, gerçek olmayan beyanlarda bulunulması halkımızın gözünde itibar sağlamaz. Çocuğunuzun kulağına ezanda okuruz, gurur duyarız bununla, bir başkası alay eder. Biz gurur duyarız, bizim özümüz bu. Bizim geldiğimiz yer bu, gideceğimiz yerde o. Camide namazda kıldırırız, hutbe de okuruz, her türlü ortama girerek hitap da ederiz. Birileri diyor ya, vizyon kimin umrunda. Senin vizyonun ne kardeşim söyler misin? Sen kimsin? Kumluca beşten, ondan büyük büyük, bunu herkes anlayacak, halkın sesine kulak verecek, halka rağmen dayatmacı olmayacak” dedi. 
 
 
 
 
Seçim süreci öncesinde Kumluca’nın sorunlarını inceleyerek, sıkıntılarını doğru tespit yapıp çözüm odaklı projeler ortaya koyduklarını ve seçildiklerinde bu projeleri bir bir hayata geçirerek, Kumluca’nın Altın Çağını başlatacaklarını anlatan Orhantekin, bu projelerin uygulanmasında, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Milletvekilleri, Bakanlıkların ve devletin desteğini alacaklarını belirtti. 
 
Kendilerinin ortaya koyduğu projelerin tamamının hayal değil, uygulanabilir gerçekçi projeler olduğunu vurgulayan Orhantekin, “Vizyon nerede diyenler, başka adaylar bizim projelerimizi anlatarak vatandaştan oy istiyorlar. Hani sizin vizyonunuz nerede? Değerli Kumluca'lı kardeşlerim sabredin. Kumluca’mızın fetret devrinin sona ermesine az kaldı. 31 Mart’tan sonra Kumluca’mızın Altın Çağını hep birlikte başlatacağız” diye konuştu.
 
Ak Parti Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal da konuşmasında, Ak Parti belediyeciliğini, Kumluca’ya kazandırmak için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini, bu konuda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Kumluca’da destan yazalım” sözünün gerçeğe dönüşmesi için, vatandaşlarımızdan 31 Mart’ta sandıkta destek beklediklerini söyledi.
 
MHP Kumluca ilçe Başkanı Ömer Tekin de, Cumhur İttifakı ortağı olarak, Ak Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin’e, koşulsuz şartsız destek verdiklerini, tüm vatandaşlardan destek beklediklerini belirtti.
 
Ülkü Ocakları Başkanı Samet Atalay da konuşmasında, kimsenin Ülkü Ocakları üzerinden algı yaparak, siyasi çıkar peşine düşmemesi gerektiğini söyledi.
 
Ülkü Ocakları olarak, Liderleri Devlet Bahçeli’nin izinde ve yolunda olduklarını ifade eden Atalay, “Biz Ülkü Ocakları ve ülkücü gençlik olarak, belediye başkan adayımızın arkasındayız ve destekçisiyiz. Sözüm ona kendisini ülkücü olarak gösteren, bu davanın yükünü taşıyamayan, davasını satan kişiler birilerine neyin karşılığında yaranmaya çalıştıklarını dürüst olup açıklasınlar. Vatandaşlarımız bunun bir algı çalışması olduğunu gayet iyi biliyor. Biz hiç bir zaman davamızı satmadık ve satmayız. Kimse bizim üzerimizden siyasi algı yapmasın, buna asla müsade etmeyiz” diye konuştu.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA 






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI