Bugun...



Orhantekin: Projelerimizle Gençleri de İhya Edeceğiz

Cumhur İttifakı Ak Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin: “Bizim şehrimizi imar eden projelerimizin yanında, gençliğimizi de ihya edecek projelerimiz var”

facebook-paylas
Tarih: 24-03-2024 15:34

Orhantekin: Projelerimizle Gençleri de İhya Edeceğiz

Cumhur İttifakı Ak Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin: “Bizim şehrimizi imar eden projelerimizin yanında, gençliğimizi de ihya edecek projelerimiz var”
 
Cumhur İttifakı Ak Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin, Beşikçi Mahallesi’nde gerçeleştirdiği halk buluşmasında, belediye başkanı seçildiğinde yapacakları projelerini anlattı. 
 
Beşikçi Mahallesi’nde gerçekleştirilen, meclis üyeleri ve proje tanıtım toplantısına, Cumhur İttifakı Ak Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin, Ak Parti İlçe Başkanı Erol Uysal,  MHP İlçe Başkanı Ömer Tekin, Kumluca önceki dönem belediye başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Beykonak önceki dönem belediye başkanı İsa Günay, Kadın Kolları Başkanı Medine Çetin, Gençlik Kolları başkanı Musab Hacıalioğulları, Ülkü Ocakları Başkanı Samet Atalay ve belediye meclis üyeleri katıldı.
 
Toplantıda konuşan Cumhur İttifakı Ak Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin, bugün Beşikçi Mahallesi’nin canları, Cananlarıyla birlikte olmak, onlara projelerini anlatmak, onların dertlerini, sıkıntılarını dinlemek için birlikte toplantı düzenlediklerini söyledi.
 
Beşikçi Mahallesi’nin sorunlarını, sıkıntılarını çok iyi bildiklerini ve çözüm projelerinin hazır olduğunu ifade eden Orhantekin, “Biz sizin her zaman yanınızda olacak bir belediye başkanı olmak için yola çıktık. Beşikçi’nin sorunlarını çok iyi biliyoruz, Kemerli ve Karşıyaka da su sorununuz olduğunu biliyoruz. Bunlar için çözüm projelerimiz hazır. Mesela Cin Çıkan bölgesine mesire alanı planımız var. Yollarınızın sıcak asfalt yapılması, ara sokakların kilit parke taşı yapılması gibi Beşikçi özelinde projelerimiz var. Gençlerimiz için sosyal donatı alanları, sportif alanlar gibi projelerimiz var. Kısacası şehrimizi imar edecek, geleceğimiz olan gençlerimizi ihya edecek bir çok projemiz var. 31 Mart’a kadar sorumluluk sizde. Sizler 31 Mart’ta beş yıl süreyle size hizmet edecek, sizin geleceğinize hizmetleriyle yön verecek tercihi yapıyorsunuz. 31 Mart’tan sonra sorumluluk bizim, sizin emanet oylarınızın karşılığı olarak size hizmet etmek bizim boynumuzun borcu” dedi.
 
Toplantılarda söz alan Ak Parti İlçe Başkanı Erol Uysal ve MHP İlçe Başkanı Ömer Tekin de, birer konuşma yaparak, 31 Mart’ta Cumhur İttifakı Ak Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin’e destek istediler.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA 






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI