Bugun...



Yurt Dışında Oturum İzni ve Vize Alma Vaadiyle Dolandırıcılık Yapan Şahıs tutuklandı

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce “Nitelikli Dolandırıcılık” suçu kapsamında yapılan çalışmalarda Yurt Dışında Oturum İzni ve Vize Alma Vaadiyle Dolandırıcılık Yapan Şahıs tutuklandı.

facebook-paylas
Tarih: 17-04-2026 18:52

Yurt Dışında Oturum İzni ve Vize Alma Vaadiyle Dolandırıcılık Yapan Şahıs tutuklandı

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Emniyet Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğünce “Nitelikli Dolandırıcılık” suçu kapsamında yapılan çalışmalarda;
 
2026 yılı içerisinde, bir Avrupa ülkesinde oturma izni ve vize alma, kahve markalarına bayilik açma ve distrübütörlük verme vaadi ile 8 ayrı müştekiden toplam 16 Milyon 500 Bin TL alarak dolandırıcılık olaylarına karışan A.Ö. isimli şüpheli YAKALANMIŞTIR.
 
“Nitelikli Dolandırıcılık” suçundan adli makamlara sevk edilen şahıs TUTUKLANARAK CEZAEVİNE TESLİM EDİLMİŞTİR.
 
Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak suç ve suçlularla mücadelemiz, yasaların verdiği yetki ve sorumluluk bilinci ile hız kesmeden aynı kararlılıkla devam edecektir.
 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
 
ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ"






Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI