Bugun...



Yedişehitler ve Bahçelievler Hazır ve Kararlı

Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Yedişehitler ve Bahçelievler Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

facebook-paylas
Tarih: 11-03-2024 15:17

Yedişehitler ve Bahçelievler Hazır ve Kararlı

Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Yedişehitler ve Bahçelievler Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. ‘Yola devam’ ve ‘Büyük başkan’ sloganlarıyla kürsüye çıkan Başkan Başdeğirmen, bazı adayların kendisi için karne notu vermeye çalıştıklarını söylerken, “Senin karneyi 5 yıl önce bu halk yazdı. Sen değerlendirildin. Onun değerini, onun notunu sen değil, bu halkımız verecek” dedi. Yine bir başkan adayının ‘çaktığın çivi mi var göster bana’ dediğini söyleyen Başdeğirmen, “Buna ne denir bilemedim ki. Ağzı olan konuşuyor” diyerek cevap verdi.  

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen mahalle mitinglerine devam ediyor. Başkan Başdeğirmen son olarak da Yedişehitler ve Bahçelievler Mitinginde vatandaşlarla bir araya geldi. Mitinge AK Parti Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç, AK Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz, Osman Zabun ve vatandaşlar katıldı.

SENİN KARNENİ 5 YIL ÖNCE BU HALK YAZDI
Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, mitingde 5 yıl boyunca yaptıkları hizmetlerden ve şehre kazandırılan yatırımlardan bahsetti. Başkan Başdeğirmen, mitinglere çıkarken başının dik, alnının ak olarak geldiğini söyleyerek, “Neden mi? bizler 5 yıldır sizlere hizmet etmek için çalıştık. 31 Mart’ta bize karneyi sizler yazacaksınız, bakalım neler çıkacak. Bazı arkadaşlar geçmiş dönemlerde yapamadıkları hizmetleri bizler yaptığımız zaman bir ay önceden bizim karnemizi doldurmaya başlamışlar. Almışlar ellerine kağıt kalemi yazıyorlar, karnede ne yapmış, ne yazmış. Senin karneyi zaten 5 yıl önce bu halk yazdı. İkinci defa senin karne yazmaya hakkın olmadığını düşünerek bunları söylüyorum. Sen değerlendirildin, Allah’ın izniyle sıra şu an bizde. Onun değerini, onun notunu sen değil, bu halkımız verecek” dedi.

BU MİLLET HER ŞEYİ BİLİYOR
Şehrin merkezinde 160 bin metrekare kapalı alanı olan ve 25 yıllık bitirilemeyen ITKM’nin bir cenaze gibi önlerinde durduğunu söyleyen Başkan Başdeğirmen, “25 yıl süründü de neden biz gelince 1,5 yıl içinde bitiverdi. Kabiliyetli yöneticiler olunca hemen bitiverdi. 1800 kişi çalışıyor. Diyorlar ki ‘dükkanları sattı’, karalamanın her tarafında varlar. Yalan, dolan ne varsa yapıyorlar. 72 dükkanın bir tanesinin satıldığının belgesini gösterin ben bu görevi bırakıyorum. Elinde bir kağıt ‘belge burada’ diyor. Böyle çamur siyaset olabilir mi? bu millet her şeyi biliyor” görüşlerinde bulundu.

KOMEDİ GİBİ
Cuma pazarı civarındaki park yerine de dikkat çeken Başkan Başdeğirmen, “Ağaçlar var, çocuk oyun yerleri ve oturma alanları var. Bunu nasıl bir kişi sattı diye açıklayabilir. Bunun açıklamasını merak ediyorum. Yeşil alan satılabilir mi? Kimse satamaz, orası bizim kalbimiz. Bu kadar karalama olur mu? Biz yaptıklarımızı anlatmaktan yoruluyoruz. Yapacaklarımızı anlatacak zaman bulamıyoruz. Onlar da karalamaktan zaman bulamıyorlar. Başka anlattıkları bir şey yok. Aynı şeyi sanayide yaptılar. İnanın komedi gibi. 250 metrekarelik yeşil alanı sattılar diye bar bar bağırdılar. Bende ‘belgesini gösterin’ dedim. Yine elinde bir kağıt ‘biz burayı yeşil saha demiştik ancak arsa statüsündeymiş bilememişiz’ dediler. Özür de dileyemiyorlar. İnsanlar ne söyleyeceğinden daha çok ne söylememesi gerektiğini bilirse toplumda yeri olur” şeklinde konuştu.

AĞZI OLAN KONUŞUYOR
Yine bir başkan adayının da ’35 yıldır ben esnafa hizmet ediyorum, bundan sonra da halka hizmet edeceğim’ dediğini bunun karşısında kendisinin de’35 yıldır hizmet ettiğin alanda bana bir tane çeşme göster, 35 yıl hizmet ettim derken neye hizmet ettin, bir tane çeşmen var mı? diye sorduğunu kaydeden Başdeğirmen, “O da bana ‘çaktığın çivi mi var göster bana’ diyor. Buna ne denir bilemedim ki, gelsin yaptıklarımızı gösterdiğimiz 6,5 dakikalık videonun yarım dakikasını izlesin ondan sonra o lafı bize söyleme hakkını elde etsin. Ağzı olan konuşuyor” dedi.

NEDEN BU KOKUYU 10 YIL HALKIMIZA ÇEKTİRDİNİZ
Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen yaptıkları 5 yıllık çalışmalardan da bahsederek, ITKM’nin 1,5 yılda bitirildiğini, 10 yıllık koku sorununun 6 ay geçmeden çözüldüğünü aktararak, “Peki 6 ayda giderilecek bir kokuydu da neden bu insanlarımıza 10 yıl boyunca bu kokuyu çektirdiniz” ifadelerinde bulundu.

ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİNİ GES’LERLE HAZIRLIYORUZ
Şehre kazandırılan spor yatırımları, kültür sanat ve eğitim alanında yaptıkları ve yapacakları çalışmalardan da bahseden Başkan Başdeğirmen, “Güneş enerjisi santralleri ülkemizde uzun yıllardır yapılıyor. Bizim göreve gelmeden önce bir tane santralimiz yoktu. 16 MW GES yaptık.  Buradan elde edilen gelir, Rabbimizin verdiği bedava güneşten geliyor. Bir lira masrafı yok. Biz çocuklarımızın geleceğini bunlarla hazırlıyoruz. Kalıcı bir gelir. Ben geldiğimde öyle bir şey göremedim” ifadelerinde bulundu.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç, Isparta’yı 2019’da AK Parti Belediyeciliğiyle tanıştırdıklarını söyleyerek, “5 yıllık dönemde Başkanımız Isparta’mızı ilmek ilmek işleyerek, hak ettiği yere getirdi” dedi.
AK Parti Milletvekili Osman Zabun da “Gördüğümüz gerçek şu. Isparta bir kez daha kendisine gönül bağı kurmuş olan Şükrü Başkanımız ile ilgili kararını verdi” derken, Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz de, “Şükrü Başkan hem gönüllere taht kurmuş, hem de Isparta’mızın hizmetkarı olmuştur” ifadelerinde bulundu.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BÖLGEDEN Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI