Bugun...



Yazdı, tasarladı ve yönetti!

Amerikalı ünlü sanatçı Melanie Martinez, merakla beklenen ''Portals'' isimli üçüncü stüdyo albümünü Atlantic Records etiketiyle yayımladı.

facebook-paylas
Tarih: 15-04-2023 22:20

Yazdı, tasarladı ve yönetti!

MELANIE MARTINEZ'İN YENİ ALBÜMÜ PORTALS YAYIMDA! 
 
BİR HAFTADA 1 NUMARA OLDU! 
 
Amerikalı ünlü sanatçı Melanie Martinez, merakla beklenen ''Portals'' isimli üçüncü stüdyo albümünü Atlantic Records etiketiyle yayımladı. 
 
12 milyar dinlenme rakamı! 
 
Multi-Platin ödüllü 12 milyar dinlenme rakamı ile dünya genelinde büyük bir takipçi kitlesine hitap eden Melanie Martinez'in Portals albümü, Billboard 200 listesine göre daha yayımlandığı ilk haftadan 2023 yılının en iyi satış yapan kadın şarkıcı albümü oldu ve listeye 2 numaradan giriş yaptı. 
 
Billboard listesine hızlı giriş yaptı! 
 
Toplamda 13 şarkıdan oluşan Portals albümünün çıkış şarkısı Death, sanatçının Billboard Hot 100 listesine giren kendi yazdığı ilk şarkısı oldu. Sözleri Melanie Martinez'e ait olan ve Cj Baran ve Melanie Martinez'in birlikte prodüktörlüğünü üstlendiği Death şarkısının klibi ise izleyiciye sinematik bir görsel sunuyor. 
 
Melanie Martinez tarafından yönetilen, tasarlanan ve kostüm tasarımlarını da sanatçının yaptığı klip, yayınlandığı ilk hafta 7.6 milyon izlenme ile YouTube trendlerinde Top Music Videos listesine 1 numaradan giriş yaptı. 
 

Melanie Martinez, Portals albümü ile ilgili duygularını şu şekilde dile getiriyor: '' Birkaç yıl çeşitli regresyon hipnoterapi kitaplarına merak saldıktan sonra insanoğlunun tabulaştırdığı konulardan biri olan ölüm kavramı üzerinde dönen bir konsept albüm oluşturmak istedim. Albümde gerçek anlamda bir beraberliği ve ölümsüzlüğü misyon olarak belirledim. Albüm her ne kadar ölümle başlayıp rahim gibi koruyup sarmalanan bir yerde bitse de içerisinde kendi döngüsünü yaratıp sonsuza kadar bu döngüyü devam ettiriyor. Hayatımız nasıl döngü içindeyse bu albüm için de aynı durum geçerli.''

 
Melanie Martinez'in yeni albümü Portals, Atlantic Records etiketi ve Warner Music Türkiye desteğiyle yayımda! 






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Magazin Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI