Bugun...


İbrahim ŞAHİN

facebook-paylas
TURİZM PAYDAŞLARININ ORTAK ÇAĞRISI
Tarih: 15-02-2023 18:26:00 Güncelleme: 15-02-2023 18:26:00


TURİZM PAYDAŞLARININ ORTAK ÇAĞRISI: ‘’ZAMAN BERABERLİK VE DESTEK OLMAK ZAMANI’’

6 Şubat 2023 Tarihinde başta merkez üstü Kahramanmaraş olmak üzere toplam 10 büyük ilimizi etkileyen asrın en büyük felaketi yaşandı. 7’den 70’e Milletimizi bir kez daha birbirine kenetledi.  Yurdun dört bir yanında, deprem bölgesine gönderilmek üzere yardımlar toplanırken, yurdun her yerinde aynı acı ve duygu ile büyük bir dayanışma örneği gösterilmeye devam etmektedir. Milletimizin sinesinde bu acı hep beraber hissedildi. Sıcakta uyumaktan, su içmekten, üşüyorum demekten, iyiz demekten utanan bu milleti hiçbir zorluk birbirinden ayıramayacağını bir kez daha yaşayarak öğrenmiş olduk.
(Acılarımızı yaralarımızı hep beraber sarmaya devam edeceğiz)
Profesyonel turist rehberi olarak ülkemizin bir çok şehrinde hizmet veren seyahat acentaları ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonrası;
Ülke turizm paydaşları; bölgenin en büyük gelir kaynağının turizm gelirleri olduğunu bilinmektedir. Turisttik bir faaliyet gösterildiğinde, bölge esnafından her kalemde işletmenin, bölge halkının fayda sağladığı bilinmektedir. Sadece maddi gelir ihtiyacının değil aynı zamanda milletimizin manevi desteğinin, dayanışma ruhunun bölgeye taşınarak, bu felaketin izini, yaralarımızı sarmanın tam zamanı olduğunu düşünülmektedir. bölge turizminden kesinlikle vazgeçilmeyeceğini, deprem bölgesinin tekrar ayağa kalkması adına her koşulda hizmet verilmeye devam edileceği ifade edilmektedir.
Farklı projeler geliştirilerek, turisttik faaliyetlere katılan kişilerin bölge halkına dokunması sağlanacağı, turizmin paydaşları olarak daha büyük kitleler ile her koşuldu destek olmaya hazır oldukları ifade edilmektedir.
En büyük desteğin insanların ruhuna dokunmak, onların yanlarında bir nebzede olsa durabilmektedir.
Bu elim afetten hep beraber el ele vererek tekrar ayağa kalkacağımız kesindir. ‘’Gönüllere dokunmadan tekrar mutlu şehirler kurmanın’’ zor olduğu biliyoruz, biz seyahat acentaları olarak farklı destinasyonlar belirleyerek bölge turizmin sekteye uğramaması adına ortak çağrımız;
‘’Zaman beraberlik ve destek Olmak Zamanı’’ diyoruz ülkemizin her yerinde hizmet veren seyahat acentalarımıza buradan çağrımıza destek olmaya davet ediyoruz.
Deprem bölgesinde hizmet sunan  turizm paydaşlarının ve milletimizin her daim yanındayız…


Profesyonel Turist rehberi
İbrahim ŞAHİN





FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI