Bugun...



Yaşlılara Saygı Haftası’nda Kepez’in huzurevine anlamlı ziyaret

Antalya İl Emniyet Müdürü İlker Arslan ve eşi, Polis Eşleri Derneği Antalya Şube Başkanı Melek Arslan, Kepez Belediyesi’nin Şefkat ve Huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

facebook-paylas
Tarih: 30-03-2025 21:10

Yaşlılara Saygı Haftası’nda Kepez’in huzurevine anlamlı ziyaret

Antalya İl Emniyet Müdürü İlker Arslan ve eşi, Polis Eşleri Derneği Antalya Şube Başkanı Melek Arslan, Kepez Belediyesi’nin Şefkat ve Huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

Yaşlılara Saygı Haftası’nda Antalya İl Emniyet Müdürü İlker Arslan ve eşi Melek Arslan, Kepez Belediyesi Şefkat ve Huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. İlker ve Melek Arslan çifti, Kepez Belediyesi Başkan Yardımcısı Evrim Yalçın’ın eşliğinde huzurevini gezdi. Huzurevi sakinlerine karanfil dağıtarak gönüllerini alan çift, ardından yemekhanede sakinlerle bir araya gelerek keyifli sohbetler gerçekleştirdi. Antalya İl Emniyet Müdürü İlker Arslan, “Bu gün burada olmak ve sizlerle vakit geçirmek beni çok mutlu etti" dedi. Ziyaretin ardından İlker ve Melek Arslan çifti, huzurevinin ‘Hobi Odası’nı gezdi. Sakinlerin el emeği göz nuru takı, çanta gibi çeşitli ürünlerini inceleyen Arslan çifti, üretmenin ne kadar değerli olduğunu vurgulayarak, huzurevi sakinlerini tebrik etti.

Kepez Belediyesi Başkan Yardımcısı Evrim Yalçın da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İl Emniyet Müdürü İlker Arslan ve eşine teşekkür etti.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KEPEZ Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI