Bugun...



Yarımada'da parke çalışması

Kaş İlçesi merkezinde bulunan ve yerli-yabancı turistlerin uğrak yeri Çukurbağ Yarımadası'nda, parke taşı çalışmaları devam ediyor

facebook-paylas
Tarih: 22-03-2021 17:36

Yarımada'da parke çalışması

Kaş İlçesi merkezinde bulunan ve yerli-yabancı turistlerin uğrak yeri Çukurbağ Yarımadası'nda, parke taşı çalışmaları devam ediyor
Kaş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İlçedeki Çukurbağ Yarımadası’nda başlattığı parke taşı döşeme çalışmasını sürdürüyor.
Alınan bilgiye göre, işin yüzde 50’si tamamlandı, 7 bin metrekare parke ve 2 bin metre bordür çalışması yapıldı.

 


Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, yaptığı açıklamada, Kaş’ın önemli bir turistik destinasyon olduğunu, İlçedeki tüm sokakların ve yolların iyileştirilmesi için, azami gayret içerisinde olduklarını söyledi.

 


Çukurbağ Yarımadası’nın turistik açıdan önemine dikkati çeken Başkan Ulutaş, “Buradaki sokakların sağlıklı hale getirilmesi, yolların iyileştirilmesi ve alt yapı düzenlemeleriyle ilgili çalışma başlattık. İller Bankası’nın 1 milyon hibe desteği ile, kalan meblağı da belediyemizce karşılanmak üzere, çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tamamlandığında gelen misafirlerin, buradaki esnafın, villa sahiplerinin rahatlıkla kendi konutuna, işyerine ulaşabileceği sağlıklı yollarla birlikte, turizme bir katkı sağlamış olacağız.” dedi.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KAŞ Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI