Bugun...



Yapacağımız Hizmetlerle Kumluca Altın Çağını Yaşayacak

Cumhur İttifakı Ak Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin: “Biz seçildiğimizde, gücünü makamdan alan değil, yaptığı hizmetlerle makama güç veren bir başkan olacağız” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 23-03-2024 18:21

Yapacağımız Hizmetlerle Kumluca Altın Çağını Yaşayacak

Cumhur İttifakı Ak Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin: “Biz seçildiğimizde, gücünü makamdan alan değil, yaptığı hizmetlerle makama güç veren bir başkan olacağız” dedi.
 
Cumhur İttifakı Ak Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin, göreve geldiklerinde fetret devrinin sona ereceğini ve yapacakları hizmetlerle Kumluca’nın Altın Çağını başlatacaklarını söyledi.
 
Yazır Mahallesi’nde gerçekleştirilen, meclis üyeleri ve proje tanıtım toplantısına, Cumhur İttifakı Ak Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin, Ak Parti ilçe başkan yardımcısı Ferhat Özer, MHP ilçe başkanı Ömer Tekin, Kadın Kolları Başkanı Medine Çetin, Ülkü Ocakları başkanı Samet Atalay ve belediye meclis üyeleri katıldı.
 
Toplantıda konuşan Cumhur İttifakı Ak Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin, Yazır Mahallesi’nin başta imar ve sulama suyu olmak üzere bir çok sorunu olduğunu, bu sorunları çözmek için proje ve çalışmalarının hazır olduğunu söyledi.
 
Kendisinin bu hizmete talip olmak için yola çıktığında, Kumluca’nın 41 mahallesinde hangi sorunların olduğunu, çözüm projelerini üreterek çıktıklarını ifade eden Orhantekin, “Bizim bir hizmet sevdamız vardı ve bu sevdamızı gerçekleştirmek için yola çıkarken, öyle laf olsun diye çıkmadık. 41 mahallemizin sorunlarını, sıkıntılarını tespit ederek, çözüm projelerini geliştirerek, seçildiğimizde hemen hizmete başlamak için hazırlıklı olarak yola çıktık. Yazır mahallemizin imar sorunu var, sulama suyu sıkıntısı var, Sarmaşık yolu ve Sarıkavak yolu sıkıntılı. Bunların çözülmesi gerekiyor. Geçtiğimiz günlerde Turizm Bakanımız Olimpos’a geldi ve bir çok hizmet konusunda söz verdi. Biz seçildiğimizde, Antalya’da Hakan Tütüncü başkanımız, Ankara’da hükümetimiz, devletimiz yapacağımız projelerimizin hepsinin destekçisi olacaklarının sözünü verdiler. Şimdi benim sizlerden isteğim, 31 Mart’ta güçlü bir destek vererek sandıklarda oy patlaması yapmanız” dedi. 
 
Kumluca genelinin olduğu gibi, Yazır Mahallesi’nin de yol sorunu olduğunu hatırlatan Orhantekin, özellikle turizmin gelişmesi konusunda yolun önemli olduğunu vurguladı.
 
Toplantılarda söz alan Ak Parti ilçe başkan yardımcısı Ferhat Özer ve MHP ilçe başkanı Ömer Tekin de, birer konuşma yaparak, 31 Mart’ta Cumhur İttifakı Ak Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı olan adayları Hüseyin Orhantekin’e destek istediler.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA 






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI