Bugun...



Yabancı uyruklu şahsın evinde uyuşturucu bulundu

Uyuşturucu madde ve tütün kaçakçılığı ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde, Suriye uyruklu A. A. isimli şahsın Kepez İlçesi Göçerler Mahallesinde bulunan evinde uyuşturucu madde ve kaçak tütün olduğu bilgisi alınması üzerine düzenlenen operasyonda şüpheli şahsın evinde ve eklentilerinde arama yapıldı.

facebook-paylas
Tarih: 21-05-2022 16:37

Yabancı uyruklu şahsın evinde uyuşturucu bulundu

Antalya İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Antalya İl Jandarma Komutanlığı Asyş. Şube Md.lüğü JASAT Timleri, KOM Şube Müdürlüğü ve Aksu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından uyuşturucu madde ve tütün kaçakçılığı ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde, Suriye uyruklu A. A.  isimli şahsın Kepez İlçesi Göçerler Mahallesinde bulunan evinde uyuşturucu madde ve kaçak tütün olduğu bilgisi alınması üzerine düzenlenen operasyonda şüpheli şahsın evinde ve eklentilerinde yapılan aramada;

 22 adet Captagon uyuşturucu hap

 158 kilo kıyılmış kaçak Tütün ele geçirilmiştir.

Olay ile ilgili olarak Nöbetçi Cumhuriyet savcısına bilgi verilerek alınan talimat doğrultusunda şüpheli şahıs hakkında Uyuşturucu Madde Kullanmak bulundurmak ve 5607 Sayılı Kanuna Muhalefet Suçundan işlem başlatılmıştır.
Antalya İl Jandarma Komutanlığınca vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİS/EMNİYET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI