Bugun...



Vodafone Her Şey Yanımda'dan 36 aya varan alışveriş kredisi

Dijital pazaryeri Vodafone Her Şey Yanımda’ya yeni ödeme seçeneği eklendi. Müşteriler, Fibabanka ile yapılan iş birliği sonucunda Alışgidiş Kredisi’yle 36 aya varan vade seçenekleriyle ödemelerini kolayca yapabilecek.

facebook-paylas
Tarih: 26-03-2024 17:38

Vodafone Her Şey Yanımda'dan 36 aya varan alışveriş kredisi

Dijital pazaryeri Vodafone Her Şey Yanımda’ya yeni ödeme seçeneği eklendi. Müşteriler, Fibabanka ile yapılan iş birliği sonucunda Alışgidiş Kredisi’yle 36 aya varan vade seçenekleriyle ödemelerini kolayca yapabilecek. Vodafone Her Şey Yanımda’da lansmana özel 10 bin TL’ye kadar alışverişlerde %0 faizle 6 aya varan taksitle ödeme imkânının yanı sıra 36 aya kadar tüm vadelerde Fibabanka’nın en avantajlı faiz oranları sunuluyor.

 

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, müşterilerinin online alışveriş ihtiyacını karşılamak amacıyla hayata geçirdiği Her Şey Yanımda’ya yeni bir ödeme seçeneği ekledi. Toplam 14 kategoride bini aşkın mağaza tarafından 5 milyonu aşkın ürünün sunulduğu Vodafone Her Şey Yanımda’da artık alışveriş kredisi de kullanılabilecek. Müşteriler, Fibabanka’nın bir tüketici kredisi olan Alışgidiş Kredisi’ni kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle ödemelerini kolayca yapabilecek. Vodafone Her Şey Yanımda’da lansmana özel 10 bin TL’ye kadar alışverişlerde %0 faizle 6 aya varan taksitle ödeme imkânının yanı sıra 36 aya kadar tüm vadelerde Fibabanka’nın en avantajlı faiz oranları sunuluyor.

 

Vodafone Her Şey Yanımda Genel Müdürü Yusuf Aysal, şunları söyledi:

 

“Türkiye’de ilk defa tüm kategorilerde hizmet veren dijital pazaryeri Vodafone Her Şey Yanımda’da müşterilerimize online alışverişlerini uygun fiyatlarla, rahat, hızlı ve kolay bir şekilde yapma imkânı sunmaya devam ediyoruz. Vodafone’lu olsun olmasın, Vodafone Yanımda uygulamasını indiren ya da web sitemizi ziyaret eden herkes platformumuzu kullanabiliyor ve avantajlı kampanyalarımızdan yararlanabiliyor. Vodafone Her Şey Yanımda’ya yeni bir ödeme metodu ekledik. Tüm müşterilerimiz Fibabanka işbirliğiyle sunduğumuz Alışgidiş Kredisi’nden yararlanabiliyor. Alışgidiş Kredisi sayesinde alışveriş anında ek finansman ve vadelendirme çözümü sunuyoruz. Müşterilerimiz, kredi kartlarında limit yoksa dahi 36 aya kadar vadelerde alışverişlerini tamamlayabiliyor. Alışgidiş Kredisi lansmanına özel 10 bin TL’ye kadar alışverişlerde %0 faizle 6 aya varan taksitle ödeme imkânı ve yine lansmana özel 36 aya kadar tüm vadelerde Fibabanka’nın en avantajlı faiz oranlarını sunan tek platformuz.”

 

Alt sınır 500 TL, üst sınır 100 bin TL 

 

Vodafone Her Şey Yanımda müşterileri, Alışgidiş Kredisi sayesinde Her Şey Yanımda üzerinden vermek istediği siparişler için hızlı finansman imkânı bulabiliyor. Alışgidiş Kredisi; altın, akaryakıt, gıda, dijital platform ve oyun kategorileri ile Şansını Kazı ve Çekiliş Yanımda dışında tüm kategorilerde ve tüm satıcılardan yapılacak minimum 500 TL ile maksimum 100 bin TL’lik alışverişlerde kullanılabiliyor. Fibabanka’nın mevcut müşterileri ve bankayla ilk kez çalışacak müşteriler Alışgidiş Kredisi’nden faydalanabiliyor. Alışgidiş Kredisi, çoğunlukla cep telefonu, kozmetik, beyaz eşya, elektrikli ev aletleri, giyilebilir teknoloji ürünleri, dayanıklı spor ve outdoor ürünleri, ayakkabı, çanta gibi yüksek sepet tutarlarındaki alışverişlerde tercih ediliyor. 

 

Farklı kategorilerde 5 milyonu aşkın ürün 

 

Vodafone Her Şey Yanımda’da Cep Telefonları, Elektronik, Dijital Servisler ve Oyun, Süpermarket, Kozmetik ve Kişisel Bakım, Anne-Bebek, Moda, Ayakkabı-Çanta-Aksesuar, Ev-Yaşam, Hobi-Ofis-Kırtasiye, Spor ve Outdoor, Pet Shop, Oto Aksesuar ve Altın-Pırlanta olmak üzere farklı kategorilerde 5 milyonu aşkın ürün sunuluyor. Toplamda binden fazla mağazanın faaliyet gösterdiği Vodafone Her Şey Yanımda, bugüne kadar yaklaşık 100 milyon kez ziyaret edildi. Toplam 25 milyon tekil ziyaretçi sayısına ulaşan platformun müşteri sayısı ise 2 milyona yaklaştı. 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SEKTÖREL Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI