Bugun...


Bakımsız yollar ilgi bekliyor
Tarih: 28-03-2022 19:45:43 Güncelleme: 28-03-2022 19:45:43 + -


Kumluca'ya bağlı Gödene Mahallesi'nin ara yolları, bakımsızlıktan adeta dökülüyor. Kumluca, İlçe olmadan önce nahiye olan Gödene (Altınyaka), zaman içersinde değersizleştirilmiş,bazı sosyal ve resmi hizmetler, birer birer elinden alınmış durumda.

facebook-paylas
Tarih: 28-03-2022 19:45

Bakımsız yollar ilgi bekliyor

Kumluca'ya bağlı Gödene Mahallesi'nin  ara yolları, bakımsızlıktan adeta dökülüyor. Kumluca, İlçe olmadan önce  nahiye olan Gödene (Altınyaka), zaman içersinde  değersizleştirilmiş,bazı sosyal ve resmi hizmetler, birer birer elinden alınmış durumda.
İlçe merkezine en yakın 'Yayla' olma özelliğini koruyan Gödene'de, suyu, havası ve kendine has coğrafyası ile, elmadan feragat edilip kiraz, ceviz ve ayva üreticiliğine ağırlık verilmeye başlandı. Azalan nüfusun tekrar canlanmaya başlaması, Covid-19 sürecinde dahada artarak devam ediyor. Ancak mahalle aralarında asfalt olmayan yolların, kış şartları sonucu deforme olmasıyla, hizmet edilmemesi sonucu yollar adeta  köstebek yuvası haline geldi. Bazı yol güzergahlarında, yol kenarında bulunan nüfuzlu kişilerin, zaman zaman gelen iş makinalarına engel olmaya çalıştığı, yolların istenilen seviyede düzeltilemediği iddia ediliyor.
 Mahalleye bağlı Çukurca Mevkii'ne ulaşan yollar, ivedilikle bakım gerektirirken,belediye hoparlöründen yapılan anaonsları da dinleyemez olduklarını söyleyen vatandaşlar, bu konuya da çözüm isterken, ezan sesini de duyamaz olduklarını ifade ediyorlar.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA

 






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI