Bugun...



Vatan Partisi Kumluca, 'HDP derhal kapatılmalı'

Vatan Partisi Kumluca İlçe Başkanlığı, Gara'da şehit edilen 13 vatan evladı için basın açıklamasında bulundu. Vatan Partisi Kumluca İlçe Yönetimi, HDP'nin Meclis'te yerinin olmadığını, parti olarak PKK'nın siyasi ayağı olmaktan ileriye gidemeyeceğini belirterek, biran önce HPD'nin kapatılması gerektiğini ifade etti.

facebook-paylas
Tarih: 19-02-2021 18:18

Vatan Partisi Kumluca, 'HDP derhal kapatılmalı'

Vatan Partisi Kumluca İlçe Başkanlığı, Gara'da şehit edilen 13 vatan evladı için basın açıklamasında bulundu. Vatan Partisi Kumluca İlçe Yönetimi, HDP'nin Meclis'te yerinin olmadığını, parti olarak PKK'nın siyasi ayağı olmaktan ileriye gidemeyeceğini belirterek, biran önce HPD'nin kapatılması gerektiğini ifade etti.
 
 
Vatan Partisi Kumluca İlçe Başkanlığı, Gara şehitleri için basın açıklaması yaparak; ‘Kahrolsun PKK, HDP- Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez, Ne Mutlu Türküm, Mehmetçiğin Katili Amerika’ yazılı pankart açtılar. Kumluca İlçesi Vatan Partisi Temsilciliğinin basın açıklamasına, Vatan Partisi Kumluca ilçe Başkanı A. Pamir Uçaner, İl Sekreteri Oğuzhan Kapçak, İlçe sekreteri Hüseyin Alpdündar, Kurucu üyeler Muhammet Aktaş, Yaşar Aygün ve üyeler katıldı. Açıklamada; şehit edilen 13 vatan evladının baş sorumlusunun PKK’nın siyasi uzantısı HDP olduğunu, Vatan Partisi olarak dört kez HDP’nin kapatılması için yargılaya başvurduklarını dile getirdiler. Basın açıklamasını yapan Vatan Partisi Kumluca İlçe Başkanı Pamir Uçaner'in rahatsızlığı nedeniyle, İlçe Sekreteri Hüseyin Alpdündar'ın yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz günlerde, PKK tarafından kaçırılan 13 vatandaşımızı şehit verdik. Şehitlerimizin yakınlarının ve Türk Milletinin başı sağ olsun. Gara'ya yapılan operasyon ile kaçırılan vatandaşlarımız kurtarılacakken, PKK aciz ve çaresizlik içinde, 13 vatan evladını şehit etmiştir. Üzüntümüz büyük, ancak öfkemiz ve kararlılığımız da büyüktür. Bu öfke, PKK'ya duyulan öfkedir. Bu kararlılık, PKK'yı bitirme kararlılığıdır. Nitekim Gara operasyonu da bunun büyük bir göstergesidir. İnce ve detaylı mühendislikle yapılmış mağaralarında, köşeye sıkışmış PKK'ya her geçen gün daha büyük bir darbe indirilmektedir” diye konuştu.

 

 

PKK'NIN SONU GELMEKTEDİR

Açıklamasına devam eden Alpdündar, “HDP'nin önünde evlat nöbetini görmeden, PKK terör örgütünü ağzına alamadan, yas ilan edilsin denilerek geçiştirilecek bir terörle mücadele yöntemi yoktur. PKK ile mücadele kararlılığı, Türkiye'nin çözümü ve önünde duran tek seçenektir. Türkiye PKK ve terör örgütleriyle amansız bir mücadele içindedir. Bizler de bir kez daha söylüyoruz. Terörle mücadele ederken amalara, fakatlara, lakinlere yer yoktur! HDP aracılığıyla, belediyelerimize bombalar döşeyen PKK'nın sonu gelmektedir. Bu sonu görmekten büyük üzüntü duyacak ABD, bu yüzden Gara şehitlerinde PKK'yı net şekilde kınayamamıştır. Eğer PKK tarafından öldürüldüyse kınanacak bir durum diyerek, TSK'yı töhmet altında bırakan bir ifade kullanmıştır. Büyük Türk Milleti, PKK'nın arkasındaki ABD'nin bu cümlelerini çok iyi anlamaktadır. Mehmetçiğe kurşun sıkanın, bizzat ABD olduğunu bilmektedir. Türkiye'nin terörle mücadelede geldiği noktayı ve bunun sonucunda Türkiye'nin özgürleştiğini, Türk milleti iyi görmektedir ve her alanda bunu göstermektedir. ABD eğerli, amalı cümleler kuradursun, Türkiye mücadelesine amasız devam edecektir. Türkiye'de demokrasi, adalet gibi cümlelerin arkasına, Mehmetçiğimize kurşun sıkmayı, öğretmenlerimizi katletmeyi, topraklarımıza bombalar döşemeyi gizlemeye çalışanların da sonu gelmiştir. Mehmetçiğe kurşun sıkanların, PKK'nın sözde liderinin posterlerini parti binalarına asanların, Meclisimizde yeri olamaz. Mehmetçik cephede PKK'yı ezerken, siyasi uzantısı HDP mecliste gevezelik edemez. Hele ki bu milletin ve devletin parasını, seçim yardımı aracılığıyla alıpta, Mehmetçiğimizin kanına hiç giremez. O yüzden Gara'dan sonra öyle ya da böyle açıklama yapan herkese sesleniyoruz. Teröre karşı mısınız? PKK'yı bitirmek istiyor musunuz? Cevabınız evet ise, o halde derhal HDP kapatılmalıdır. HDP, PKK'nin siyasi ayağıdır. HDP aracılığıyla PKK meclistedir. HDP aracılığıyla PKK ittifaklara dahil olmaktadır. HDP aracılığıyla demokrasi, adalet, hukuk, özgürlük kavramlarının arkasına gizlenilerek, PKK ile mücadele yıpratılmaktadır” dedi.

HDP’NİN MECLİSTE YERİ YOKTUR!

HDP’yi kapatma çağrısında bulunan Hüseyin Alpdündar, “PKK'ya insan devşiren, vatandaş kaçıran, mali kaynak veren, belediyeler aracılığıyla şehirlere bombalar döşeyen bir parti; PKK'nın ta kendisidir. Meclisimizin göbeğinde, PKK'ya izin verilemez. HDP'nin kapatılması, PKK ile mücadelede en doğru ve kararlı tavırdır. Vatan Partisi olarak, dört kez HDPnin kapatılması için yargıya başvurduk. Bu talep, tüm Türk Milletinin talebidir ve artık ertelenemez bir talep haline gelmiştir. Vatan Partisi olarak, her zaman olduğu gibi, bugün de terörün ve PKK'nın karşısında mücadeleye devam ediyoruz. PKK ya karşı tutumda samimi olan herkese sesleniyor ve diyoruz ki; gelin HDP'yi kapatalım! PKK terör örgütünü bitirelim, Kandil'e beyaz bayrak çektirelim” ifadelerini kullandı.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI