Bugun...



Vali Yazıcı: Tüm çocuklarımızın sporla tanışmasını, bu güzel duyguyu tatmasını istiyoruz

Vali Ersin Yazıcı, “GSB İle Spor Aşkı Engel Tanımaz” Projesi kapsamında Antalya’daki 13 Özel Eğitim Okulunda eğitim gören özel çocuklara spor malzemesi dağıttı. Törende konuşan Vali Yazıcı; “Spor yapmak çok güzel bir duygu. Bu duygu ile tüm çocuklarımızın tanışmasını ve tatmasını istiyoruz.” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 26-05-2022 16:20

Vali Yazıcı: Tüm çocuklarımızın sporla tanışmasını, bu güzel duyguyu tatmasını istiyoruz

Vali Ersin Yazıcı, “GSB İle Spor Aşkı Engel Tanımaz” Projesi kapsamında Antalya’daki 13 Özel Eğitim Okulunda eğitim gören özel çocuklara spor malzemesi dağıttı. Törende konuşan Vali Yazıcı; “Spor yapmak çok güzel bir duygu. Bu duygu ile tüm çocuklarımızın tanışmasını ve tatmasını istiyoruz.” dedi.
Cumhurbaşkanlığı’nın himayelerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın koordinasyonunda Türkiye geneli 81 ilde aynı gün gerçekleştirilen "GSB İle Spor Aşkı Engel Tanımaz" Projesi kapsamında Vali Ersin Yazıcı, Antalya’daki 13 Özel Eğitim Okulunda eğitim gören özel çocuklara spor malzemesi dağıttı. Programa Vali Yazıcı’nın yanı sıra Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan ve özel öğrenciler katıldı.


Özel Çocuklarımız Dilediklerince Spor Yapacak
Projenin çocukları sporla buluşturması açısından son derece önemli ve anlamlı olduğunu söyleyen Vali Yazıcı; “Bugün çok önemli, bir o kadarda anlamlı bir proje için bir aradayız. ‘GSB İle Spor Aşkı Engel Tanımaz’ Projesi kapsamında özel çocuklarımıza spor malzemelerini dağıtacağız. Futboldan basketbola, voleyboldan masa tenisine kadar bu çok yönlü spor malzemeleri ile yaşama sevinciyle hayata tutulan özel çocuklarımız dilediklerince spor yapacak ve sevgiyle engelsiz yarınlara hep birlikte kucak açacağız.” diye konuştu.


Her Türlü Desteği Vermeye Devam Edeceğiz
Sporun çocukların yaşamlarına renk katacağını aktaran Vali Yazıcı şunları kaydetti: “Bugün burada siz özel çocuklarımıza bu güzel spor malzemelerini dağıtarak sizlerle onları buluşturarak yaşamınıza renk katmak güzellikler eklemek, en mutlu anları yakalamanıza sebep olmak istiyoruz. sizin yaşlarınızdayken bizim de en mutlu  olduğumuz kendimizi en iyi hissettiğimiz anlar spor yaptığımız anlardı. Spor yapmak çok güzel bir duygu. Bu duygu ile tüm çocuklarımızın tanışmasını ve tatmasını istiyoruz. Anne ve babalarımız bu çocuklarımızın her şartta spor yapmaları için teşvik etsin. Çünkü çocuklarımız spor ile yakalayacakları başarılarla hayata daha iyi tutunacaklar. Bizler de devlet olarak bu güzellikleri, bu özel çocuklarımıza yaşatmak için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz.”


Bu Özel Çocuklarımızı Hep Birlikte Sporla Tanıştıralım
Devlet olarak tüm kurum ve kuruluşlarıyla gençlerin yanında olduklarını söyleyen Vali Yazıcı; “Çok kıymetli velilerimiz, bu özel çocuklarımızı hep birlikte sporla tanıştıralım. Spor yaparak hayata daha kuvvetli tutunmalarını sağlayalım. Sporun yaşatacağı güzellikleri ailecek hep birlikte yaşayalım. Ben tüm çocuklarımızın buradan başlayan spor ateşiyle birçok güzelliğe ve başarıya imza atacaklarına yürekten inanıyorum. Tüm kurum ve kuruluşlarımızla geleceğimizin teminatı gençlerimizin yanındayız. Ben tekrar bakanlıklarımıza, anne ve babalarımıza, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
Vali Yazıcı konuşmasının ardından Antalya’daki 13 Özel Eğitim Okulunda eğitim gören özel çocuklara futboldan basketbola, voleyboldan masa tenisine kadar birçok dalda spor malzemesi dağıttı.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI