Bugun...



Vali Yazıcı: Sporun gücüyle bütün engelleri aşacağız

Vali Ersin Yazıcı, Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Kerim Vural ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Ziyarette konuşan Vali Yazıcı; “Sporun gücüyle bütün engelleri aşacağız. Çünkü spor aşkı engel tanımaz. Bunu en iyi örnekleri sizlersiniz.” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 07-06-2022 16:42

Vali Yazıcı: Sporun gücüyle bütün engelleri aşacağız

Vali Ersin Yazıcı, Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Kerim Vural ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Ziyarette konuşan Vali Yazıcı; “Sporun gücüyle bütün engelleri aşacağız. Çünkü spor aşkı engel tanımaz. Bunu en iyi örnekleri sizlersiniz.” dedi.
Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Kerim Vural, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan ile beraberindeki heyet Vali Ersin Yazıcı’yı makamında ziyaret etti. Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Kerim Vural ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan başkanlığında gerçekleştirilen ziyarete, 2022 Brezilya İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’nda İşitme Engelliler Voleybol Milli Takımıyla altın madalya kazanan Antalyalı sporcu Emrullah Palaz, İşitme Engelliler Futbol Milli Takımıyla bronz madalya kazanan Antalyalı sporcu Soner Balcı, Engelliler Atletizm Milli Takımıyla gümüş madalya kazanan Yasin Süzer, Engelliler Atletizm Milli Takımıyla gümüş madalya kazanan Hasan Baydaş ve tercüman Guddusi Aydın eşlik etti.
Ziyarette antrenör ve sporcularla  sohbet eden Vali Yazıcı, katılacakları turnuvalar ve çalışmalar hakkında teknik kadrodan bilgi alarak milli sporculara gerek antrenmanlarında gerekse katılacakları müsabakalarda başarı dileğinde bulundu.


Bizlere Büyük Gururlar Yaşatıyorsunuz
Milli sporcuların katıldıkları 2022 Brezilya İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’nda başarılı işlere imza attıklarını ve kendilerini gururlandırdıklarını ifade eden Vali Yazıcı; “Bu özel kardeşlerimizin başarıları bizleri çok mutlu ediyor. Özellikle ülkemizin gurur kaynağısınız. Azmin ve başarının en büyük örneğisiniz. Spor ve eğitimin geleceğimiz olan gençlerimiz için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Sporu seviyorum. Sizin gibi özel insanların yaptığı sporu daha çok seviyorum. Sizin mücadeleniz, azim ve karalılığınız, asla vazgeçmemenin en güzel örneği, hayata karşı meydan okumanın mücadelesidir. Sizlerin, gençlerimize azmin ve başarının en büyük örneği olduğunuzu düşünüyorum. Hayata sımsıkı sarılan ve engellerine rağmen koyduğu hedeflere yönelik önüne çıkan tüm engelleri aşarak başarıya koşan sporcularımızın devlet olarak her daima yanlarında olmaya devam edeceğiz. Büyük bir özveriyle mücadele ederek aldıkları galibiyet ve kazandıkları başarılarla her turnuvada bizlere büyük gurur yaşatan Millilerimize başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.


20.000 İşitme Engelli Lisanslı Sporcu Var
Türkiye’de 20.000 işitme engelli lisanslı sporcu olduğunu söyleyen Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Vural, bu sayının birçok Avrupa ülkesine göre daha az olduğunu ancak bu özel sporcuların sayısının artması için çalıştıklarını ifade etti.


Sizleri Misafir Etmekten Çok Mutluyum
Devletin her zaman ve her şartta yanlarında olduğunu vurgulayan Vali Yazıcı; “Sporun gücüyle bütün engelleri aşacağız. Çünkü spor aşkı engel tanımaz. Bunu en iyi örnekleri sizlersiniz. Ay Yıldızlı Bayrağımız için mücadele eden siz değerli sporcularımızla birlikte olmaktan, sizleri şehrimizde misafir etmekten çok mutluyum. Her zaman göğsümüzü kabartıp Ay Yıldızlı Bayrağımızı turnuvalarda başarıyla dalgalandırıyorsunuz. Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin.” dedi.
Ziyaretlerinden dolayı Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Kerim Vural, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan ile beraberindeki heyete teşekkür eden Vali Yazıcı, milli sporcuları başarılarından dolayı tebrik ederek katılacakları turnuvalarda altın madalya beklediğini ifade etti.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI