Bugun...



Vali Yazıcı: Güzel bir turizm sezonu bizi bekliyor

Vali Ersin Yazıcı, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Akdeniz Bölge Temsil Kurulu tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. İftarda konuşan Vali Yazıcı; “Önümüzde güzel bir turizm sezonu bizi bekliyor. İnşallah turizmin pik yılı olan 2019’u geride bırakacağız.” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 20-04-2023 23:58

Vali Yazıcı: Güzel bir turizm sezonu bizi bekliyor

Vali Ersin Yazıcı, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Akdeniz Bölge Temsil Kurulu tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. İftarda konuşan Vali Yazıcı; “Önümüzde güzel bir turizm sezonu bizi bekliyor. İnşallah turizmin pik yılı olan 2019’u geride bırakacağız.” dedi.
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Akdeniz Bölge Temsil Kurulu tarafından düzenlenen iftar programına katılan Vali Ersin Yazıcı, Antalya’nın turizm paydaşlarıyla bir araya geldi. İftar programında Vali Yazıcı’ya TÜRSAB Akdeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Rıza Perçin ve turizm paydaşları eşlik etti.
Ramazan ayı boyunca toplumun tüm kesimleriyle bir araya gelmeye çalıştığını söyleyerek konuşmasına başlayan Vali Yazıcı; “Ramazan ayı boyunca toplumun tüm kesimleriyle bir araya gelmeye çalıştım. Bugün de Antalyalı turizmcilerimizle, sizlerle bir aradayız. İftar programına hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Allah tuttuğunuz oruçları, ettiğiniz duaları kabul etsin.” diye konuştu.


Bu Yıl 2019’u Geride Bırakacağımız Bir Yıl Olacak
Ramazan ayının sonuna yaklaştıklarını ifade eden Vali Yazıcı konuşmasına şöyle devam etti: “Mübarek Ramazan ayının sonuna geldik. Ben şimdiden Ramazan Bayramı’nızı tebrik ediyorum. İnşallah turizm ailesi olarak, TÜRSAB olarak turizmin diğer unsurları olarak güzel bir turizm sezonu bizleri bekliyor. Tüm göstergeler bu yönde. Bu yıl inşallah turizmin pik yılı olan 2019’u hem kazanç hem de kişi sayısı bakımından geride bırakacağımız bir yıl olacak.”


“Asrın Felaketi”ne Verdiğiniz Desteklerden Dolayı Teşekkür Ederim
Konuşmasında bir parantezde deprem döneminde turizmcilerin verdiği desteğe değinen Vali Yazıcı; “Daha önce AKTOB’un toplantısında da bahsetmiştim ama burada da bir kez daha bahsetmek istiyorum. Turizmcilerimize 6 Şubat 2023 tarihinde yaşamış olduğumuz “Asrın Felaketi”ne desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. 50 binin üzerinde can kaybımız ve milyonlarca insanımız mağdur oldu. Çok büyük bir deprem yaşadık. Bu depremde mağdur olan insanlarımızın bir kısma şehrimize geldi. Turizmcilerimiz, depremde mağdur olan vatandaşlarımıza kucak açtı. 80 bin depremzedeyi otellerimizde 1,5-2 aya yakın misafir ettik. Antalya’nın gönlü güzel insanları, 250 bine yakın şehrimize gelmiş depremzedeye kucak açtı. Antalya bu sınavı başarıyla geçti. Başta otelcilerimiz olmak üzere tüm hemşerilerimize huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Allah böyle bir afeti bir daha göstermesin. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Kalanlara güç, kuvvet sabır ve metanet diliyorum.” ifadelerini kullandı.


Antalya’mız Tüm Sektörleriyle Turizm Sezonuna Hazır
Bayramdan sonra hızlı bir şekilde turizm sezonuna gireceklerini aktaran Vali Yazıcı; “İnşallah bayrama ulaştık. Bayramdan sonra hızlı bir şekilde turizm sezonuna gireceğiz. Antalya’mız tüm sektörleriyle turizm sezonuna hazır. Ülkemize ciddi manada döviz kazandırma arzusu ve hedefindeyiz. Hep birlikte bunu gerçekleştireceğiz. Turizm sezonunu inşallah aldığımız önlemlerle kimsenin burnu kanamadan, hiçbir olay yaşanmadan yüz akımızla tüm misafirlerimizi en iyi şekilde şehrimizde ağırlayarak geçireceğiz. Rıza Başkan ve yönetimine teşekkür ediyorum.” dedi.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TURİZM Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI