Bugun...



Vali Yazıcı'dan Turizm Haftası mesajı

Antalya Valisi Ersin Yazıcı Turizm Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

facebook-paylas
Tarih: 15-04-2023 23:03

Vali Yazıcı'dan Turizm Haftası mesajı

Antalya Valisi Ersin Yazıcı Turizm Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı. Vali Yazıcı mesajında şunları söyledi:
"Turizm, farklı kültürlerdeki insanları bir araya getirerek barış ve dostluk duygularını geliştirir. Dünya barışına katkı sağlarken, ülkelerin kendilerini tanıtmalarına da imkân tanır. Ayrıca ülke ekonomisinin can damarı olan turizmin, “Bacasız Sanayi” olarak adlandırılması, bizlere ekonomik açıdan sanayi kadar önemli bir yere sahip olduğunu da gösterir.
Türkiye’yi dünyaya tanıtan, dünyanın en önemli turizm merkezleri arasında marka olan, Akdeniz’in incisi, Ülkemizin misafir odası Antalya’mız, turizmin başkentidir. Antalya’mız; denizi, kumu ve güneşinin yanında Türkiye’nin en güzel deniz fenerlerinden Gelidonya Fenerine, Türkiye’nin sahilindeki en yüksek zirvelerinden olan Tahtalıya, Dünyanın en uzun plajlarından biri olan Patara kumsalına, birbirinden güzel antik kentlere, kanyonlara, milli parklara, kayaktan kanoya, yüzmeden paraşüte birçok farklı branşta spor tesislerine, 12 ay birbirinden eğlenceli aktivite fırsatlarına ve dünyanın en kaliteli hizmetini veren turizm tesislerine ev sahipliği yapıyor. Gastronomisi, arkeolojisi, tesisleşmesi, ulaşımı, konaklaması ve personel kalitesiyle marka şehir olan Antalya’mızda turizmi geliştirmek ve güçlendirmek adına attığımız her adımla Türkiye’yi uluslararası arenada zirveye taşıyoruz. Antalya’mızı daha güzel kılmak adına şehrimizdeki tüm paydaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Antalya’mız için, ülkemiz için en iyisini yapmaya ve çalışmaya devam edeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle; İlimizin turizmdeki başarı tablosunda imzası olan başta sektör çalışanları olmak üzere, tüm turizm camiasının Turizm Haftası’nı kutluyor, verimli bir turizm sezonu geçirilmesini diliyorum."







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TURİZM Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI