Bugun...



Vali Yazıcı'dan Dünya Turizm Günü mesajı

Antalya Valisi Ersin Yazıcı Dünya Turizm Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

facebook-paylas
Tarih: 26-09-2022 17:28

Vali Yazıcı'dan Dünya Turizm Günü mesajı

Antalya Valisi Ersin Yazıcı Dünya Turizm Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Vali Yazıcı mesajında şöyle dedi:
"Turizm; dünyayı birleştiren, sınırları ve farklılıkları ortadan kaldıran, dostluğun ve birlikteliğin vurgulandığı en önemli sektördür. Turizmin dili evrenseldir, mesajı huzurdur, mottosu heyecan ve mutluluktur. Hiç şüphesiz kültürlerin kaynaşmasında en büyük araç, bir bölgenin kalkınmasında en önemli faktörlerden birisidir.
Bir yerde turizm varsa orada hoşgörü vardır, sevgi vardır, tevazu vardır. Tüm bunların yanında üretim, istihdam ve ihracat vardır. Tarımdan, sanayiye, inşaattan teknolojiye, sağlıktan ulaşıma kadar turizmin tüm sektörlerle çok kuvvetli bir bağı vardır. Turizmin gelişmesi beraberinde diğer sektörlerin de gelişmesi demektir. Turizm vazgeçilmez bir itici güç olarak her dönemde önemini koruyacaktır. Önemi her geçen gün artmaya da devam edecektir.
Denizi, kumu, güneşi, eşsiz iklimi, doğal güzellikleri, gastronomisi, tarihi ve kültürel yapısıyla adeta bir yeryüzü cenneti olan Antalya’mız, ülkemizin ve dünyanın en önemli turizm merkezlerinden biridir. Dünyada en çok tanınan ilk 10 turizm merkezinden biridir. Dünyanın her yerinden misafir ağırladığımız turizmin başkenti Antalya’mızda coğrafyamızın bizlere sunduğu avantajları kullanarak, yeni stratejilerle turizmde çeşitliliği artırmak, turizmimizi 12 aya yaymak, Türk Kültürü ile taçlanan Anadolu’nun emsalsiz güzelliklerini dünyaya tanıtmak yolunda çok çalışmaya devam edeceğiz. Şehrimizde tüm sektör temsilcilerimizle fikir ve iş birliği içerisinde Antalya’mızın yıldızını parlatmaya devam edeceğiz.
Bu duygularla Türkiye’nin misafir odası Antalya’mızda ve her bölgesi ayrı bir güzel, ayrı bir turizm cenneti olan ülkemizde turizme emek ve gönül veren herkesin 27 Eylül Dünya Turizm Günü’nü kutluyor, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum."







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TURİZM Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI