Bugun...



Vali Yazıcı Beşkonak muhtarlarıyla buluştu

Manavgat Beşkonak’ı ziyaret ederek bölge muhtarlarıyla ve bölgedeki işletme sahipleriyle bir araya gelen Vali Ersin Yazıcı, Beşkonak’ın sorunlarını, taleplerini ve çözüm önerilerini dinledi.

facebook-paylas
Tarih: 06-08-2022 18:16

Vali Yazıcı Beşkonak muhtarlarıyla buluştu

Manavgat Beşkonak’ı ziyaret ederek bölge muhtarlarıyla ve bölgedeki işletme sahipleriyle bir araya gelen Vali Ersin Yazıcı, Beşkonak’ın sorunlarını, taleplerini ve çözüm önerilerini dinledi.
Manavgat ilçesi Beşkonak Köprülü Kanyon mevkiinde düzenlenen toplantıya Vali Yazıcı’nın yanı sıra Antalya Milletvekilleri Kemal Çelik, Mustafa Köse, İbrahim Aydın, Tuba Vural Çokal, Manavgat Kaymakamı Abdulkadir Demir, Akdeniz Elektrik Dağıtım Genel Müdürü İlkay Baydar, Karayolları 13. Bölge Müdürü Ahmet Gülşen, Tapu Kadastro 6. Bölge Müdürü Funda Aydın Seymen, DSİ 13. Bölge Müdürü Özhan Erdanışman, Orman Bölge Müdürü Vedat Dikici, İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Candemir Zoroğlu, Doğa Koruma ve Milli Parklar 6 Bölge Müdürü Mahmut Temel ve 17 bölge muhtarı ile işletme sahipleri katıldı.


Manavgat’ta Tüm Güzellikler Bir Araya Toplanmış
Antalya’nın doğal güzellikleriyle ünlü Beşkonak’ta muhtarlarla bir araya gelen Vali Ersin Yazıcı; “Bugün Antalya’mızın sadece doğal güzellikleriyle değil alternatif turizmiyle de adını duyuran Manavgat Beşkonak’tayız. Bu cennet köşe Köprülü Kanyon’dan, Adam Kayalar’a, Selge Antik Kentinden, Tazı Kanyonu’na kadar hem tarihi hem de doğal güzellikler ile dolu bir yer. Bu kadar güzelliğin bir araya toplandığı eşsiz bir destinasyondayız. Doğa harikası Beşkonak turistlerin rafting, kano, trekking ve ekstrem sporları yapması için de uğrak bir nokta. Başta Almanlar ve Ruslar olmak üzere İsviçreli, Fransız, İtalyan, Avusturyalı ve Çekyalı turistleri bölgeye çekerek doğal güzelliğiyle büyülüyor. Bugün buraya muhtarlarımız ve bölgede işletmesi olan arkadaşlarımızı dinlemek ve sorunlarını çözebilmek adına bir araya geldik. Birçok sorununuzu konuşup çözüme ulaştıracağız. İnşallah sorunlarınızın büyük çoğunluğunun çözüldüğü bir toplantı olur.” dedi.


Milli Parklar ve Arkeolojik Sit Alanlarını Korumalıyız
Vali Yazıcı Türkiye’nin en özel ve en güzel şehrinde Vali olduğunu belirterek; “Bu güzel şehrin Milli Parklar ve Arkeolojik Sit Alanlarının yasalarla korunmazsa başına neler gelebileceğini hepimiz biliyoruz. Dolayısıyla buraya birileri geliyorsa bu güzelliği sizinle paylaşıyorsa atalarımıza dua edelim. Onlar koruyup kolladığı ve gözünden sakındığı için bugün buradayız. Sorunlar yaşam gibidir hiçbir zaman bitmez. Ama şükürler olsun ülkemizin geldiği seviyede daha üst düzey sorunları konuşuyoruz. Ülkemiz birçok konusunu halletti. Buradaki bütün kurumlar halkımızın emrinde dolayısıyla bugün halledilemeyen bir iş varsa pes etmek yok. Bugün birçok işimizi hallettik bundan sonrasını da halledeceğiz. Muhtarlarım sizlere son olarak şunu söylemek istiyorum. Fakruzaruret içerisinde bulunan, muhtaç olan insanlara, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin şefkat elini uzatması gerektiğini asla unutmayın. Biz büyük bir devletiz, büyük bir milletiz. Garibana her zaman sahip çıkmışızdır. Dolayısıyla mahallenizde fakruzaruret içerisinde olanları Kaymakamlık, Aile ve Sosyal Hizmetler, belediye gibi, insanlara yardım eden kurum ve kuruluşlara bildirmiyorsanız bunun bütün vebalini size yüklüyorum.” ifadelerini kullandı.
Vali Yazıcı konuşmasının ardından toplantıda bölgenin tüm sorunlarının tek tek masaya yatırılacağını belirterek muhtarların ve bölge sakinlerinin sorunlarını dinledi.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER MANAVGAT Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI