Bugun...



Uyuşturucu taciri Elyaf'tan kaçamadı

Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu madde imalatı ve ticaretini önlemeye yönelik sürdürdüğü başarılı çalışmalarına devam ediyor. Yol kontrol noktasında durdurulan otobüste narkotik köpeği Elyaf’ın yolcu bavula tepki vermesi üzerine yapılan aramada 6 kilogram kubar esrar, 1 adet bong ve 3 gram metamfetamin ele geçirildi.

facebook-paylas
Tarih: 15-12-2022 19:30

Uyuşturucu taciri Elyaf'tan kaçamadı

Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu madde imalatı ve ticaretini önlemeye yönelik sürdürdüğü başarılı çalışmalarına devam ediyor. Yol kontrol noktasında durdurulan otobüste narkotik köpeği Elyaf’ın yolcu bavula tepki vermesi üzerine yapılan aramada 6 kilogram kubar esrar, 1 adet bong ve 3 gram metamfetamin ele geçirildi.
Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik çalışmalarıyla uyuşturucu tacirlerine darbe üstüne darbe vurmaya devam ediyor. Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda; Güney Jandarma Karakol Komutanlığı yol kontrol noktasında Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube uyuşturucu madde arama köpeği Elyaf ile birlikte yapılan önleme aramasında otobüste yolcu olarak bulunan şüpheli Y.T. isimli şahsın daha önceden “Kullanmak için uyuşturucu madde bulundurma” suçundan suç kaydının olduğu tespit edilmesi üzerine jandarma ekipleri harekete geçti. Şüpheli yolcunun bavuluna uyuşturucu madde arama köpeği Elyaf’ın tepki vermesi üzerine yapılan aramada; 6 kilogram kubar esrar, 1 adet bong ve 3 gram metamfetamin ele geçirildi.
Olayla ilgili şüpheli Y.T. gözaltına alınırken yapılan açıklamanın sonunda Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucuyla mücadeleye azim ve kararlılık ile devam edileceği vurgulandı.

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİS/EMNİYET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI