Bugun...



Uçsuz bucaksız maviliklerde kaybolmaya hazır mısınız?

Her yanınızı çevreleyen derin bir mavi, sonsuz gökyüzü ve her şey dahil eğlence… Özgürlüğe yelken açmak için, hiç de geç kalmış sayılmazsınız. Valizlerinizi hazırlayın, sıra dışı bir tatil deneyimi sizi bekliyor. Türkiye’nin önde gelen turizm portalı Tatilsepeti, tatil boyunca plan program yapmaktan sıkılanlara özel, eşsiz bir seçenek sunuyor: “Gemi seyahati”

facebook-paylas
Tarih: 12-05-2022 18:59

Uçsuz bucaksız maviliklerde kaybolmaya hazır mısınız?

Her yanınızı çevreleyen derin bir mavi, sonsuz gökyüzü ve her şey dahil eğlence… Özgürlüğe yelken açmak için, hiç de geç kalmış sayılmazsınız. Valizlerinizi hazırlayın, sıra dışı bir tatil deneyimi sizi bekliyor. Türkiye’nin önde gelen turizm portalı Tatilsepeti, tatil boyunca plan program yapmaktan sıkılanlara özel, eşsiz bir seçenek sunuyor: “Gemi seyahati”

 

Yüzen lüks bir otelde konaklama fikrine kim hayır diyebilir? Uçsuz bucaksız denizlerin sakin limanlarında keşfedilecek onlarca ülke sizi bekliyor. Her akşam farklı bir limanda uyuyup her gün birbirinden farklı kültürel, tarihi ve doğal güzellikleri keşfedeceğiniz bir seyahate hazır olun.

Turizm sektörünün deneyimli oyuncularından Tatilsepeti, klasik tatillere alternatif arayanlara unutulmaz anılarla dolu bir tatil seçeneği sunuyor. Tatil tutkunları, lüksü ve rahatlığı buluşturan gemi turlarıyla keyifli bir konaklama deneyimi yaşarken, keşfedilecek yeni rotalarda mavi düşlerle dolu bir yolculuğa çıkıyor.

Akdeniz, Karayipler, Fiyort, Baltık, Güney Amerika, Alaska, Transatlantik, Kanarya adaları gibi rotalar ise, Türkiye çıkışlı en çok tercih edilen seçenekler arasında sıralanıyor.

Her gün başka bir ülkede uyanmak ister misiniz?
Her limanda farklı bir organizasyona katılmak, sayısız rotayı deneyimlemek ve her sabah başka bir ülkede uyanmak… Balayı çiftleri için romantik, aileler için keyifli, yalnız seyahat etmeyi sevenler için eğlenceli bir tatil vadeden gemi turları, tatil alışkanlıklarını değiştirmeye çoktan hazır.

Otel değiştirme ve bavul toplama derdi yok!
Birçok şehri en uygun fiyatlarla gezme imkanı sunan gemi seyahatleri, 5 yıldızlı otel konforunu sunarken size sürpriz masraflar çıkarmaz. Bir şehirden diğer şehre geçerken otel değiştirme ve bavul açma kapama derdinden uzak, konforlu bir seyahat yapmanıza olanak sağlar. Size özel hazırlanmış programlar ile hiçbir organizasyonu kaçırma riski olmadan keyifli bir tatil geçirebilirsiniz. Her akşam farklı bir limanda uyuyup her gün birbirinden farklı kültürel, tarihi ve doğal güzellikleri keşfetmeye hazır olun.

Her bütçeye uygun seçenekler
Çocuklarınızın güvenle eğleneceği mini club, birbirinden iddialı, Broadway şölenlerini aratmayacak gösteriler, 4 boyutlu sinema salonları, Formula 1 sürüş deneyimi, spor imkanları, koşu parkurları ve yüzme havuzlarının yanı sıra, buz pateni, dalga sörfü, bowling, tenis, squash, bar, jazz ve klasik müzikten rock ve country tarza kadar her tür canlı müzik, terapi ve masaj imkanı sunulan seyahatler, her bütçeye uygun seçenekleriyle sizleri bekliyor.


Açık denizlerde iştahınızı kabartacak lezzetler sizleri bekliyor!
Her damak zevkine hitap eden seçenekleriyle günün her saatinde hizmet veren restoranlar, birbirinden enfes lezzetleriyle sizleri bekliyor. Bizden söylemesi; alanında uzman aşçıların önderliğinde hazırlanan dünya mutfaklarından lezzetler, tatil dönüşü birkaç kilo almanıza neden olabilir. Her türlü detayın özel olarak düşünüldüğü gemi seyahatlerinde, size yalnızca tatilin keyfini çıkarmak kalıyor.

Her türlü ihtiyaca yanıt verecek mürettebatın bulunduğu gemilerde, doktordan hemşireye, tıbbı malzemelerden ilaçlara kadar her türlü sağlık ekibi ve ekipmanı da düşünülmüş. Tedavi gerektiren herhangi bir durumda, hem misafirler hem de mürettebat tıbbi imkanlardan faydalanabiliyor.

Misafirlerinin gönül rahatlığı ile tatil planı yapması için özenle çalışan Tatilsepeti ailesi, tüm misafirlerini sağlıkla, unutulmaz anılar biriktirmeye davet ediyor.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TURİZM Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI