Bugun...



Tütüncü’ye köylülerden teşekkür ziyareti

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü geçtiğimiz yaz ziyaret ettiği Korkuteli Kozağacı Köylüleri iadeyi ziyarette bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 05-04-2023 20:00

Tütüncü’ye köylülerden teşekkür ziyareti

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü geçtiğimiz yaz ziyaret ettiği Korkuteli Kozağacı Köylüleri iadeyi ziyarette bulundu.
Antalya’ya 96 kilometre uzaklıktaki Korkuteli Kozağacı Köyü’nün sakinleri Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü ziyaret etti.  Başkan Tütüncü, ilçe gezileri kapsamında geçtiğimiz yaz Korkuteli Kozağacı Köyü’ne uğramış, sakinleriyle bir araya gelerek, istek ve taleplerini dinlemişti. Kozağacı Köylüleri de iadeyi ziyarette bulunarak, köylerine kadar gelen, istek ve taleplerini dinleyen Başkan Tütüncü’ye teşekkürlerini ilettiler. Meclis salonunda köy heyeti ile bir araya gelen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Korkuteli Kozağacı Köyü’nü geçen yaz ziyaret ettiklerini hatırlatan Başkan Tütüncü, “İlçe gezilerimiz sırasında unutamadığımız bir köy olduğunu söylemeliyim. Bizleri orada sevgiyle bağrınıza bastınız. Ben hem kendi adıma, hem de o günkü arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Korkuteli bizim için çok kıymetli. Kozağacı bizim için çok kıymetli.” dedi.


KEPEZ’İ KEPEZ YAPAN
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye, Korkuteli Kozağacı Köyü’ne yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür eden Kepez Belediyesi’nin önceki dönem Meclis Üyesi Muharrem Tufan da,  “Kepez’i Kepez yapan, metropol şehir haline getiren, gecesini gündüz yapan sayın başkanım, Korkuteli’nin evladı kendisine çok teşekkür ederim. Bizlere onur verdiler. Kepez’i Kepez yaptığı için Antalya’ya çok emekleri vardır. Bugüne kadar dediğimizi iki etmemiştir. Bizler için 7/24 kapısı her daim açıktır. Korkuteli’nin evladı olarak bizleri her zaman desteklemiştir.”diye konuştu.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KEPEZ Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI