Bugun...



Tütüncü, otogar taksi esnafıyla buluştu

Cumhur İttifakının Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, “Biz Kepez’de 15 yıllık hizmet sürecimizde her zaman taksici esnafımızın yanında olduk. Büyükşehir’de de yine taksici esnafınızın yanı başında durmaya devam edeceğiz. “ dedi.

facebook-paylas
Tarih: 05-02-2024 17:54

Tütüncü, otogar taksi esnafıyla buluştu

Cumhur İttifakının Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, “Biz Kepez’de 15 yıllık hizmet sürecimizde her zaman taksici esnafımızın yanında olduk. Büyükşehir’de de yine taksici esnafınızın yanı başında durmaya devam edeceğiz. “ dedi.

Antalya’yı altın çağına taşıyacak seçim çalışmalarını büyük bir enerjiye sürdüren Cumhur İttifakının Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Otogar Taksi durağını ziyaret etti. Taksici esnafının sevgiyle kucakladığı Tütüncü,  istek ve talepleri yerinde dinleyerek, “Tüm sorunların farkındayız hepsini tek tek çözeceğiz” dedi.  AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin ve AESOB Başkanı Adlıhan Dere’nin de eşlik ettiği ziyarette konuşan  Antalya Otogar Taksi Kooperatif Başkanı Ersin Kahya, “Başkanımız, Kepez Belediye Başkanlığı sürecinde bir dediğimizi iki etmedi. Fazlasıyla her şeyi destekledi.” diyerek, Tütüncü’ye övgüler yağdırdı. Kahya, “ Bulunduğumuz yer büyükşehir sınırları içinde olmasına rağmen şu an içinde oturduğumuz lokalin hemen hemen yüzde 60’nı, 70’ini Hakan Başkanımız sayesinde yaptık.  Siyasi görüşünüz ne olursa olsun, benim için vefa İstanbul’da bir semt adı değil. Hakan başkanın otogar taksi üzerinde çok büyük emekleri vardır. Benim için Hakan başkanımızın önemi çok çok büyüktür. Pandemi döneminde bizim lokalimizin yıkılmasının sebebi tramvay nedeniyle, ama büyükşehirden dolayı yıkıldı. AESOB Başkanımız, sizinle bizim aramızda köprü oldu. Burası Türkiye’deki en iyi komlekslerden biri. Mescit, çay ocağı, dinlenme alanı ile her şeyiyle dört dörtlük bir lokal… Büyükşehir sınırları içinde olmamıza rağmen bahçedeki kamelyalar dahi Kepez Belediyesi’nden geldi. Pandemi döneminde cebimizde bir kuruş yokken dışarıda kalmıştık. Böyle bir tesisi yaptınız. Allah sizden razı olsun. “ dedi.

Antalya Otogar Taksi Kooperatif Başkanı Ersin Kahya’nın “İnşallah! Hakan Başkanımız, büyükşehir belediye başkanı olur dedik. “ sözleri üzerine Tütüncü,  “Sizin dualarınızla buradayız.” dedi.

TAKSİCİ ESNAFIMIZIN YİNE YANI BAŞINDA OLACAĞIZ

Cumhur İttifakının Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, “Kepez Belediye Başkanlığı sürecimde hep bir kulağım taksici esnafımdaydı. Biz her zaman sizlerle beraber olduk. Biz sizlerin esnaflık faaliyetlerini en güzel ortamlarda yapmanızı istedik. Ben bugün sizlerin hayır duasını almaya geldim. Antalya Büyükşehir Belediyesi için adaylığımız resmi olarak açıklanır açıklanmaz ilk durağımız esnaf odalarımız oldu. İkinci adımımız şoförlerimizin odası oldu. Nakliyeci ve taksici esnafımızla orada buluştuk. Üçüncü durağımızda otogar taksi durağı oldu. Burası her zaman kendi evim gibi oldu. Biz her zaman taksici esnafımızın yanında olduk. Büyükşehir Belediyesinde yine taksici esnafınızın yanı başında durmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

HAKAN BAŞKAN, ESNAFIN GÖNLÜNE GİRMİŞ

AESOB Başkanı Adlıhan Dere de, “Hakan Tütüncü başkanımız bizim esnafımız için çok sıkıntıya girdi. Kendi  ilçe sınırları içinde olmayan otogar taksi durağı gibi her zaman esnafın yanı başında oldu.  AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin’de, “Esnafımızın sıcaklığını içeri girer girmez hissettik. Bu sıcaklık ve samimiyet öyle kolay oluşmuyor. Demek ki Hakan Başkan, gönüllere girmiş ki, hizmet etmiş ki, karşılık bulmuş. Sizde o karşılığı  ziyadesi ile bizlere hissettirdiniz. Esnaf odaları başkanımız, Kepez Belediyemizle her zaman çok uyumlu çalıştı. Esnaf Odalar Birliği Başkanımızın, esnafımızın derdini anlatabildiği bir iletişim var aramızda… O iletişimin semeresi de kendisini burada göstermiş. Hakan Başkanımız da,  ilgi alanı olmadığı halde, bu sorunu sahiplenmiş. Esnafın yanı başında olmuş. Ben başkanımıza teşekkür ediyorum. “dedi.

KEPEZ’İ HAKİKATEN KEPEZ YAPTI

“Hakan Başkanımızın, 15 yıldır adım adım, ilmek ilmek Kepez’in birçok noktasını, gece kondu gözüken birçok noktayı nereden nereye getirdiğini hep beraber gözlemledik. “ diyerek sözlerini sürdüren Çetin, “Kepez’i hakikaten Kepez yaptı.  O azmini, o enerjisini büyükşehirde, 19 ilçemizde faydalansın isteyerek bir yola çıktı. Çıktığı yolda başarı diliyoruz. Bu süreçte omuz omuza yan yana, sırt sırt çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımızdan aldığımız o emaneti  31 Mart’ta vatandaşlarımızın teveccühü ile hizmet aşkıyla start vererek Antalya’yı Altın çağına taşıyacağız. “ diye konuştu.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KEPEZ Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI