Bugun...



Turizm Tedarikçileri Fuarı'na yoğun ilgi

Antalya Belek’te Granada Luxury Hotel’de 14-17 Aralık günleri arasında düzenlenen Turizm Tedarikçileri Fuarı yoğun katılıma ev sahipliği yaptı.

facebook-paylas
Güncelleme: 21-12-2023 17:52:19 Tarih: 21-12-2023 16:43

Turizm Tedarikçileri Fuarı'na yoğun ilgi

Antalya Belek’te Granada Luxury Hotel’de 14-17 Aralık günleri arasında düzenlenen Turizm Tedarikçileri Fuarı yoğun katılıma ev sahipliği yaptı.
Topkapı İçecek Dağıtım Pazarlama A.Ş.’nin de stant açarak katıldığı fuarda, stant yoğun ilgiyle karşılaştı.  
Otel Satın Alma Yöneticileri Derneği “TÜRSAD” tarafından düzenlenen fuar, otel tedarikçilerine kapılarını açtı. Topkapı İçecek Dağıtım Pazarlama A.Ş. de fuarda yer alan standında konuklarını ağırladı. Fuara, katılımcı tedarikçi firmalarla, TÜRSAD satın alma üyeleri ve özel davetlileri katıldı. Musluk, yatak, boya gibi otel sektörünün tüm gereksinimlerini bir araya getiren fuar; sektörün temsilcileri başta olmak üzere binlerce kişiyi ağırladı. OTEL SEKTÖRÜ BU FUARDA BULUŞTU Otel sektörünün tüm paydaşlarının bu fuarda buluştuğunu söyleyen Topkapı İçecek Dağıtım Pazarlama A.Ş. Pazarlama Direktörü Tarık Şakır; “Bu tip sektörel fuarlar Antalya için büyük öneme sahip. Tüm paydaşların bir araya geldiği bu tip oluşumların sektöre katkısı da olmaktadır. Bizim de yoğun katılıma ev sahipliği yapan standımızda, konuklarımız tadım yapma şansını buldu” diye konuştu.

 

 

“DOĞUNUN YÖRESEL LEZZETLERİ TURİZM İÇİN BÜYÜK BİR DEĞER”

Gastronomi Otel Satınalma Müdürleri Eğitim ve Dayanışma Derneği (GOSMED) Başkanı Mehmet Behçet Süzerer’in stantlarını ziyaret ettiğini belirten Tarık Şakır, “Başkanımızla standımızda sohbet etme şansını yakaladık. Gaziantep ili artık turizm bölgeleri arasında yer edindi. Doğunun yöresel lezzetleri turizm için büyük bir değer. Gaziantep gibi pek çok doğu ilimizin de çok yakında turistik değerine değer katmasını temenni ediyoruz” dedi.


“BU TİP FUARLARA OLAN YOĞUN İLGİ BİZLERİ MUTLU EDİYOR”

Düzenlenen fuar sayesinde pek çok sektör paydaşıyla bir araya gelme şansını yakaladıklarının altını çizen Tarık Şakır, “A Plus İçecek Gıda Pazarlama’nın sahibi Ali Topal’ın da ziyaret etti. Kendisiyle de sektörel olarak pek çok konu hakkında konuşma şansını yakaladık. Antalya’nın sektörel değeri ve turizmindeki hacmi ve bu tip fuarlara olan yoğun ilgi bizleri mutlu ediyor. Fuar süresince standımızı gelip ziyaret eden ve ürünlerimizden tadan tüm paydaşlara teşekkür ederiz” diye konuştu.
4 gün süren fuar, son gün düzenlenen gala gecesiyle sona erdi. TÜRSAD üyelerinin ve stant açan tedarik firmalarının katılımıyla gerçekleşen gala, katılımcılara verilen plaketin ardından Zara’nın konseriyle sona erdi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TURİZM Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI