Bugun...



Turgut Bucak Kadir Gecesinde lokma dağıttı

Muratpaşa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Turgut Bucak, 22 yıldır geleneksel hale gelen mübarek Kadir Gecesi nedeniyle kale kapısı tarihi camii de Paşa lokma dağıtımı vatandaşlara tatlı ikram etti.

facebook-paylas
Tarih: 07-04-2024 15:48

Turgut Bucak Kadir Gecesinde lokma dağıttı

Muratpaşa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Turgut Bucak, 22 yıldır geleneksel hale gelen mübarek Kadir Gecesi nedeniyle Kalekapısı tarihi camiide Paşa lokma dağıtımı vatandaşlara tatlı ikram etti.
Antalya’nın tarihi Paşa Camii’nde dua eden vatandaşlar, idrak edilen Kadir gecesi gibi anlamlı gecede, Muratpaşa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 22 yıldır geleneksel hale gelen lokma dağıtımını gerçekleştirdi.
Böyle anlamlı bir gecede böyle bir hizmetin oldukça önemli bulduklarını belirten Başkan Turgut Bucak, “Mübarek Kadir Gecesi nedeniyle, esnafımızın, halkımızın dualarına katılmak ve hep beraber bu özel günü idrak etmek bizler için de oldukça anlamlı. Vatandaşlarımıza lokma ikramında bulunarak birlik ve beraberliğimizi pekiştirdik. Bu vesile ile tüm esnafımızın, üyemizin, halkımızın mübarek Kadir gecesinde ettiği duaların kabul olmasını temenni ediyor, insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum” dedi







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI