Bugun...



TEVİTÖL"ün çevrimiçi tanıtım günleri 21 Mayıs ve 17 Haziran'da gerçekleşecek

Türkiye’nin dört bir yanından akademik potansiyeli yüksek olan çok yönlü öğrencilere, odaklı bir eğitim müfredatı geliştiren Türk Eğitim Vakfı İnanç Türkeş Özel Lisesi (TEVİTÖL), öğrenci ve veli adayları için çevrimiçi tanıtım günleri düzenliyor!

facebook-paylas
Tarih: 13-05-2023 23:12

TEVİTÖL

Türkiye’nin dört bir yanından akademik potansiyeli yüksek olan çok yönlü öğrencilere, odaklı bir eğitim müfredatı geliştiren Türk Eğitim Vakfı İnanç Türkeş Özel Lisesi (TEVİTÖL), öğrenci ve veli adayları için çevrimiçi tanıtım günleri düzenliyor! Öğrencilerini, uluslararası kabul görmüş bir özel yetenek testiyle seçen TEVİTÖL’ün çevrimiçi tanıtım günleri 21 Mayıs Cumartesi günü 12.00-13.30; 17 Haziran Cumartesi günü ise 17.00-18.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Çevrimiçi tanıtım günlerine katılmak isteyenler okulun  HYPERLINK "https://tevitol.k12.tr/kayit-okul-tanitim" internet sitesi üzerinden kayıt yaptırabilir.

Türkiye’de özel yetenekli öğrencilere eğitim imkânı sunan Türk Eğitim Vakfı İnanç Türkeş Özel Lisesi (TEVİTÖL), öğrencilerine kazandırdığı çağdaş akademik ve kültürel birikimle onları sosyal etki yaratan öncüler olarak yetiştirmeyi ve bunu gerçekleştirirken maddi imkanı olmayan öğrenciler için fırsat eşitliği yaratmayı amaçlıyor. TEVİTÖL’ün öğrencileri, daha küçük yaşlarında hem dünyada hem de ülkemizde eşine az rastlanır başarılara imza atarak isimlerini duyuruyor ve dünyanın en prestijli üniversitelerinin de dikkatini çekiyorlar.

TEVİTÖL, 21 Mayıs 2023 Cumartesi günü 12.00-13.30 saatleri arasında; 17 Haziran 2023 Cumartesi günü ise 17.00-18.30 saatleri arasında gerçekleşecek çevrimiçi tanıtım günlerinde okulu daha yakından tanımak ve deneyimlemek isteyen aday öğrenci ve velilerle bir araya gelecek. Tanıtımlara katılmak için TEVİTÖL’ün  HYPERLINK "https://tevitol.k12.tr/kayit-okul-tanitim" internet sitesi üzerinden kayıt yaptırılması gerekli.

Okulu fiziksel olarak ziyaret etmek isteyenler adayları, yine okulun internet sitesi üzerinden oluşturulacak randevular doğrultusunda ağırlayan TEVİTÖL, ayrıca başka okulların öğrencileri için kurumsal tanıtımlar da düzenliyor.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI