Bugun...



Teke yöresinin çocukları Batı Akdeniz Ticaret Buluşması'nda bir araya geldi

Vali Ersin Yazıcı, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede ve Burdur Valisi Ali Arslantaş ile birlikte Batı Akdeniz Ticaret Buluşması programına katıldı.

facebook-paylas
Tarih: 28-05-2022 16:16

Teke yöresinin çocukları Batı Akdeniz Ticaret Buluşması'nda bir araya geldi

Vali Ersin Yazıcı, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede ve Burdur Valisi Ali Arslantaş ile birlikte Batı Akdeniz Ticaret Buluşması programına katıldı.
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde düzenlenen Batı Akdeniz Ticaret Buluşması; bölgesel ticareti geliştirme, dijital ve çevreci dönüşüme öncülük etme amacıyla Batı Akdeniz oda ve borsalarının, kamu kurumlarının katılım ve destekleriyle binlerce insanı ANFAŞ’ta bir araya getirdi. ‘Birlikte Güçlü Ticarete’ sloganıyla düzenlenen programda Vali Ersin Yazıcı, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, Burdur Valisi Ali Arslantaş, İlçe Kaymakamları, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer, İl Jandarma Komutanı Tuğg. Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Sahil Güvenlik Antalya Güvenlik Komutanı SG. Yrb. Murat Sezgin, ATSO Başkanı Davut Çetin ve ticaretin önde gelen isimleri bir araya geldi.


Biz Bu Yolculukta Birlikteyiz
Teke Yöresi çocuklarının yüz yıllardır birlikte yaşadığını ve birlikteliklerinin hiç bozulmadığına değinen Vali Ersin Yazıcı; “Antalya, Burdur ve Isparta bu üç şehrin birlikteliği hiç bozulmadı. Antalya’nın bir adım önde olması turizmle ilişkili ama bu işin arkasında Isparta ve Burdur’dan aldığı güç de var. Onlardan aldığı moral ve motivasyonla bu hale geldiğini değerlendiriyorum. Isparta ve Burdur’u kardeşlerimiz olarak değerlendiriyoruz, biz bu yolculukta birlikteyiz. Türk turizmini temsil eden, Türk turizmine büyük katkılar sunan Antalya’mız, Burdur ve Isparta ile Batı Akdeniz olarak Uluslararası bir yolculuğu birlikte yapacak. Biz birbirimizden güç alıyoruz. Birbirimize muhtaç olduğumuzun bilincinde olarak hareket ediyoruz.” dedi.


Türkiye’nin ve Dünyanın Dikkatini Çekeceğiz
Birlikten kuvvet doğacağına inandığını vurgulayan Vali Ersin Yazıcı; “Şuna inanıyorum ki bu ticaret buluşmaları ile birlikten hem kuvvet hem de bereket doğacak. Aynı inançla, düsturla tabi ki teknolojiyi, inovasyonu ve iletişimi yakalayan, ticaret erbabımızla yolumuza devam edeceğiz. Bugünün koşullarında ticaret nasıl yapılması gerekiyorsa o şekilde yapılacak. Birbirimizle olan iletişimimizi arttırdığımızda oradan doğacak enerji ve sinerjiyle daha da görünür olacağız. Farkındalık yaratarak Türkiye’nin ve dünyanın dikkatini çeken bir Batı Akdeniz olacağız. Bunu hep birlikte başaracağız. Ben bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Vali Ersin Yazıcı, Bakan Yardımcısı Büyükdede ve Burdur Valisi Arslantaş ile birlikte, katılımcıların hazırladıkları standları gezdi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI