Bugun...



Taylor Adams'ın gerilim türündeki yeni romanı Mesafe raflarda yerini aldı

Gerilim türünü ustaca eserlerinde işleyen Taylor Adams, çok satanlar listesine giren ve yakın zamanda beyaz perdeye uyarlanan ‘’Çıkış Yok’’ kitabının ardından ‘’Mesafe’’ adlı yeni romanıyla Pena Yayınları etiketi ile okurlarla buluşmaya devam ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 29-04-2022 17:04

Taylor Adams'ın gerilim türündeki yeni romanı Mesafe raflarda yerini aldı

Gerilim türünü ustaca eserlerinde işleyen Taylor Adams, çok satanlar listesine giren ve yakın zamanda beyaz perdeye uyarlanan ‘’Çıkış Yok’’ kitabının ardından ‘’Mesafe’’ adlı yeni romanıyla Pena Yayınları etiketi ile okurlarla buluşmaya devam ediyor.
Yönetmen ve yazar Taylor Adams, gerilim türündeki romanlarından elde ettiği başarıların ardından kaleminden çıkan yeni eseriyle kitaplıklardaki yerini almaya başladı. Adams, yeni bir sayfa açmaya karar verip tüm geçmişlerini arkalarında bırakarak yola koyulan James ve Elle Eversman çiftinin Mojave Çölü’nde beklenmedik bir şekilde araçlarının bozulmasıyla başlayan hikâyeyi etkileyici bir dille edebiyat severlere aktarıyor. Genç çift; hiçbir korunaklı alanı olmayan, telefon sinyalinin çekmediği ve çok az sularının kaldığı ıssız bir arazide mahsur kalmalarının ardından keskin bir nişancının ortaya çıkmasıyla da beraber bu gizemli kişinin hedef tahtası haline geliyorlar.

Çölün Ortasında Geçen Sürükleyici Bir Gerilim Romanı
Öykü, yer yer karanlık bazense adrenalin dolu bir durumun içinde kalan ana karakterlerin yaşanan olaylar silsilesinin ardından girdikleri tehlikeli çıkmazın içinden çıkmaya çalıştıkları bir girdap halini alarak sürükleyici bir okuma deneyimi yaşatıyor.

Mesafe Kitabı Hakkında
Sürükleyici, Heyecan Verici ve Elinizden Bırakamayacağınız Bir Gerilim Romanı
Tüm geçmişlerini geride bırakıp yeni bir hayata başlamaya karar veren James ve Elle Eversman çiftinin otomobili Mojave Çölü'nde gizemli bir şe­kilde bozulur. Çok az suları vardır ve telefonları da sinyal almıyordur. Ayrıca bir keskin nişancının da hedefindedirler.
Açık bir arazide, bozuk arabalarının arkasına sıkı­şıp kalırlar. Ne kaçacak yerleri ne de yardım ede­cek birileri vardır. Böylesi bir durumda hayatta kalmaları mümkün olabilir mi?

Kitap Hakkında Ne Dediler;
“Kalbinizi durduracak kadar yoğun, bir solukta okuyacağınız kadar muhteşem bir gerilim romanı.”
Chris Child

“Etkileyici diyalogları ve kendinizi gerçekten çölde hissetmenizi sağlayan atmosferiyle sürükleyici bir roman… Elimden bırakamadım.”
Beth Boyd

“Olağanüstü bir roman… Hayatın içinden bir çift, karanlık, tehlikeli ve bazen de eğlenceli bir katil.”
Ann Abrams

“Kötü adamı gibi durdurulamaz ve zeki, kahramanları kadar insani ve merak uyandırıcı, ustaca yazılmış bir gerilim. Sürükleyici.”
T.J. Brearton

“Okuduğum en sürükleyici gerilim romanıydı. Taylor Adams'ın diğer kitaplarını okumak için sabırsızlanıyorum.”
Kyle Sherrod

“Vay canına! Baştan sona muhteşemdi. Bir kez başlayınca bırakması gerçekten zor. BU KİTABI SAKIN KAÇIRMAYIN!”
Brian Partridge







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Kitap Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI