Bugun...



Sünnet Şöleni başvuruları tamamlandı

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin bu yıl 11’incisini düzenlediği Geleneksel Sünnet Şöleni için başvurular tamamlandı. Şölen, 5 Eylül Cuma, Yenigün Mahallesi Şehitler Parkı’nda gerçekleşecek.

facebook-paylas
Tarih: 29-07-2025 19:45

Sünnet Şöleni başvuruları tamamlandı

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin bu yıl 11’incisini düzenlediği Geleneksel Sünnet Şöleni için başvurular tamamlandı. Şölen, 5 Eylül Cuma, Yenigün Mahallesi Şehitler Parkı’nda gerçekleşecek.
Bu yılki şölen için Muratpaşa’da 5-12 yaş aralığında çocuğu olan 150 aile başvurdu. Çocukların sünnet işlemleri, Muratpaşa Belediyesi işbirliğiyle Meydan Tıp Hastanesi’nde gerçekleştirilecek.
Sünnet operasyonlarının ardından çocuklar, 5 Eylül Cuma günü düzenlenecek renkli ve coşkulu bir şölenle taçlandırılacak. Şehitler Parkı’ndaki etkinlikte çocukları birbirinden eğlenceli sürprizler bekliyor.
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Toplumun en kıymetli hazinesi çocuklarımızın bu özel günlerinde yanlarında olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Her çocuğun sağlıklı koşullarda sünnet olması için çalışıyoruz. Maddi imkânları sınırlı ailelerimize destek olurken, çocuklarımızın hafızalarında yer edecek bir anı bırakmayı da önemsiyoruz” diye konuştu ve herkesi bu anlamlı güne ortak olmaya davet etti.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER MURATPAŞA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI