Bugun...



Şükrü Güneri: Gençliğin Özgürlüğü Gökyüzünde Sporla Buluşuyor

Anadolu Birliği Partisi Alanya İlçe Başkanı Şükrü Güneri, gençlere yönelik spor ve sosyal projelere ilişkin açıklamada bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 31-03-2026 17:39

Şükrü Güneri: Gençliğin Özgürlüğü Gökyüzünde Sporla Buluşuyor

Anadolu Birliği Partisi Alanya İlçe Başkanı Şükrü Güneri, gençlere yönelik spor ve sosyal projelere ilişkin açıklamada bulundu.

Güneri, gençliğin enerjisini doğru alanlara yönlendiren çalışmaların önemine dikkat çekerek, özgürlük ve sporun bir arada olduğu projeleri desteklediklerini ifade etti.

“GENÇLİĞİ GÖKYÜZÜYLE BULUŞTURACAĞIZ”

Anadolu Birliği Partisi Alanya İlçe Başkanı Şükrü Güneri, gençlerin sadece geleneksel alanlarda değil, farklı ve yenilikçi spor dallarıyla da buluşturulması gerektiğini belirtti.

Güneri, yamaç paraşütü gibi aktivitelerin hem özgürlük duygusunu güçlendirdiğini hem de gençlerin sosyal gelişimine katkı sağladığını dile getirdi.

SPOR VE ÖZGÜRLÜK VURGUSU

Anadolu Birliği Partisi Alanya İlçe Başkanı Şükrü Güneri, sporun gençler üzerindeki olumlu etkilerine dikkat çekerek, fiziksel ve zihinsel gelişimi destekleyen projelerin artırılması gerektiğini ifade etti.

Güneri, gençlerin aktif, sağlıklı ve özgüvenli bireyler olarak yetişmesinin toplumun geleceği açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.

“ALANYA GENÇLİKLE YÜKSELECEK”

Anadolu Birliği Partisi Alanya İlçe Başkanı Şükrü Güneri, gençliğe yapılan her yatırımın kente ve ülkeye değer kattığını belirterek, Alanya’nın gençlerin gücüyle daha ileriye taşınacağını ifade etti.






Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ALANYA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI